Böyle bir şeyi ilk defa duydum
En azından haklı çıkıp iadenizi almışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu RGB olanlar 150-190 arası değişiyor aynısını bulamadım bunun bakarken ama 160 falandır heralde
Bu da baya ucuz oluyor bence
Böyle bir şeyi ilk defa duydum
En azından haklı çıkıp iadenizi almışsınız
Bu RGB olanlar 150-190 arası değişiyor aynısını bulamadım bunun bakarken ama 160 falandır heralde
Bu da baya ucuz oluyor bence
Bir foto yollasanaAynen ya bu Msı modelini alırken sırf Türkiye kanalında yok diye aldım Dedim Türkiye sularında olmayan bir model marka ambiyansı yapıyım ama gelen ürün ne kadar orjinal olacak onu bilemiyorum sonuçta Msı markasının böyle bir modeli mevcut değil D: özel dikiş yapım yaptırdım
Bir foto yollasana
Beni etiketlersen güzel olur aslında.Gelmedi hacım ya gelsin zaten karşılaştırma olarak atacağım 3 sene öncede aynısının rgb olmayan modelini almıştım bizzat aynı görüntü aynı model aldım sadece boyutu küçük şimdikinin oda masaya sığsın diye klavye mouse kullanım yeri sürgülü sağa sola sıkışmasın diye
Beni etiketlersen güzel olur aslında.
Merak ettim
Bu halı mousepadler de ayrı güzel
Siz de 5 dolar yazdırırsanız 16tl vergi gelir@LordHasan şimdi senin dediğin 10 dolar kupon ile ne kadara geliyor max vergiler vs
Anladım hocam bu 5 dolar yazdırma işlemi nereden oluyor bilginiz varmı veya ben 1 dolar yazdırsam nasıl olur ?Siz de 5 dolar yazdırırsanız 16tl vergi gelir
Sepette sanıyorum ki 70tl falan oluyor tam emin değilim kuponum olmadığı için hesaplayamıyorum
Yaklaşık 86tl olur
30x80
Link var mıDostlar selam.
İnceleme serimizde bugüm ucuz yollu rgb mousepad var.
Öncelikle 10$ kuponla aliexpress'ten aldım 59tl+16tl vergi olmak üzere toplam 76tl ödedim.
Gelmesi 14gün sürdü tam. Bence fena değil
Mousepad'e gelirsek güzel paketlenmişti etrafında patpatlardan vardı adını unuttum Sağlam geldi.
+Mousepad bence güzeldi üstündeki kumaşı logitech'in mousepad'indekine benzer bir kumaş fena değil mouse hissiyatı falan gayet güzel geldi bana. Takılma olmuyor
+RGB'leri benim için yeterli ışık seviyesi olsun renk geçişi olsun
+30x80ölçüsünde olması gayet güzel
+Masamda güzel durduğunu düşünüyorum
+Uzun vadede ne olur bilmem konuyu güncellerim arayla
Gelelim görsellere
Bir tık kötü oldu ama elimden bu geldi.
Videosu
Gelir gelir inşallahYıllardır severek kullanıyorum odada 3 halı var 2 yerde 1 masada Tamamdır ancak 2 gün daha beklemen gerekecek inşallah sonsuz bir bekleme olmaz diye ümit ediyorum bende
1doları belki yemezler diye düşündüm benAnladım hocam bu 5 dolar yazdırma işlemi nereden oluyor bilginiz varmı veya ben 1 dolar yazdırsam nasıl olur ?
Link var mı
olur reis neden olsun bizzat satıcı ile kontak kur ama 1 dolarda yazdırma çok göze çarpar sıkıntı olmasın gümrükteAnladım hocam bu 5 dolar yazdırma işlemi nereden oluyor bilginiz varmı veya ben 1 dolar yazdırsam nasıl olur ?
Gelir gelir inşallah
1doları belki yemezler diye düşündüm ben
Satıcıya mesaj yaz kısmından yaptım ben
PTT sitesi çöküp duruyor bir deolur reis neden olsun bizzat satıcı ile kontak kur ama 1 dolarda yazdırma çok göze çarpar sıkıntı olmasın gümrükte
Sevgilimin yolunu bu kadar gözlemedim pencereleri açıp açıp her gün kaç kere bakıyorum bu track 17'den sonrasında satıcıyada hop dedim ne oluyoruz ürün gelmedi daha bakalım ne olacak bu yolun sonu Türk filmi gibi mutlu sonlar iyidir.