Neler Yeni

İnceleme Yurtdışından Alınan RGB Mousepad

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Teşekkürler hocam
Sizinki niye gecikti ki?

:D yok ya baya bekledi kargo dışarda
Teşekkürler

Eskiden gerçekten çok iyiydi oralardan alışveriş :(

Sorma cidden amazonuda severek kullanıyorum bana aliexpress hissi veriyor ciddi anlamda elit bir döngü kolaygelsin kargo firması olunca zaten mesajlar evdemisin filan cidden hoş bir durum. Bazı insanlar kötüymüş filan diyor kardeşime dedim ki oradan ne almışta bu kötüleme olayına girmiş bilmiyorum onu dedi insan onuda sorar bilader sen bu kadar kötülüyorsunda ne aldın ne sorun var böyle cidden ileri geri konuşanlara tilt oluyorum Garanti konusunda bile koşullara filan bakınca iade sürecine bakınca Türkiyedeki x satış sitelerinden daha iyi desteği var.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şans işi mi bilmiyorum. 1 tanesi İstanbul'a ulaşmış. Diğerleri hala taşımada görünüyor. Gümrükten kaç günde çıktı sizinki baktınız mı?
Benim paketim şanslı :D gümrüğe girdiği gün çıktı.
Ama biraz İstanbul'da bekledi başta.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hayırlı olsun güzel gözüküyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Teşekkürler hocam
Faturaya kaç yazılırsa ondan uygulanır.
Ben 5 dolar yazdırdım yazdı satıcı ama normal olsaydı kuponsuz toplam fiyat yazılırdı. 9 dolar falandı

Ben 2 yaz dedim alırım aklını filanda sadece tamam dedi :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende şu Anti Blue gözlüğüm gelse onun incelemesini yapıcam da gelmedi gitti.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sorma cidden amazonuda severek kullanıyorum bana aliexpress hissi veriyor ciddi anlamda elit bir döngü kolaygelsin kargo firması olunca zaten mesajlar evdemisin filan cidden hoş bir durum. Bazı insanlar kötüymüş filan diyor kardeşime dedim ki oradan ne almışta bu kötüleme olayına girmiş bilmiyorum onu dedi insan onuda sorar bilader sen bu kadar kötülüyorsunda ne aldın ne sorun var böyle cidden ileri geri konuşanlara tilt oluyorum Garanti konusunda bile koşullara filan bakınca iade sürecine bakınca Türkiyedeki x satış sitelerinden daha iyi desteği var.
Amazon gerçekten iyi. İndirimleri falan da gerçek. Bizim buraya kolay gelsin gelmiyor. MNG geliyor ona da yapacak bişey yok.
Ama aldığım her ürünü 2kez koliye koymuşlardı paketleme falan da gayet iyi yapılıyor

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Şans işi mi bilmiyorum. 1 tanesi İstanbul'a ulaşmış. Diğerleri hala taşımada görünüyor. Gümrükten kaç günde çıktı sizinki baktınız mı?
1 günde çıktı benimkide 1 hafta olmadan istanbula geldi aslında ama sonrasını sorma :D Çinden daha hızlı geliyor Türkiye içinde bir türlü elime ulaşmıyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Talha SAYGILAR
Instagram
l_talhax
Çok iyi hayırlı olsun. Bende bundan alıyorum. :D:D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bu şans işi işte :D bir de görevli paketi açarsa
😳😳

Geç olsun güç olmasın hocam 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler bu arada 🙂
Hangi klavyeyi kullanıyorsun ? Video da baktım da anlayamadım markasını.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Amazon gerçekten iyi. İndirimleri falan da gerçek. Bizim buraya kolay gelsin gelmiyor. MNG geliyor ona da yapacak bişey yok.
Ama aldığım her ürünü 2kez koliye koymuşlardı paketleme falan da gayet iyi yapılıyor
https://www.trendyol.com/sandisk/sd...p-2917394?boutiqueId=531251&merchantId=111124

Fırsat ürünü imiş ben bunu 150TL'ye aldım amazondan 30 TL indirimle aynı ürün için arkadaşa dedim sende al filan almıyordu etmiyordu sonra media markt'e girdik orada gösterdim fiyatı 350 TL dedim abi bak cidden böyle yani hemen ayak üsttü aldı :D Amazona karşı bir saçma düşüncen olabilir ama ben almışım sana diyorum al diye halen ona rağmen güvenmeyen var. Kolay gelsin gelseydi ne demek istediğimi anlardın anlatılmaz yaşanır bir olay :) 1 günde kargo kapıda ve mesaj üstüne mesaj geliyoruz 2 saat içinde evdemisiniz diye sorgu filan hangi saat aralığında gelelim gibi veya başka gün gelelim gibisinden

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Top Bottom