Rtx3060ti ye işlemci öneri

Bu arkadaşın 2.konusu. İlkinde de darba yapmicak bişey istemiş. Bence boşverelim 🙃
Karar değiştirmiş olabilir biz genede darba yapmayacak bir şey önerelim 😀

Bu arkadaşın 2.konusu. İlkinde de darba yapmicak bişey istemiş. Bence boşverelim 🙃
Altı üstü darba yapmayan işlemci istemişti oysa ki. 😢

Altı üstü darba yapmayan işlemci istemişti oysa ki. 😢
Ama bütçe vermedi. Hatta zahmet edip bi cevap bile vermedi. Bence cidden açmadı konuyu, işlemciyi de almıcak. Haberin olsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
Ama bütçe vermedi. Hatta zahmet edip bi cevap bile vermedi. Bence cidden açmadı konuyu, işlemciyi de almıcak. Haberin olsun.
Eylencesine açtım almayacağım diye konu açan bir arkadaş vardı, o en azından dürüsttü. Bu arkadaşta dürüstlük de yok. (Yalnız 3060ti kutusunun fotoğrafını atarsa fena olur)

Ben olsam 5600X alırdım ama tabii bütçe sınırı yoksa neden 3060Tİ alayıom

Eylencesine açtım almayacağım diye konu açan bir arkadaş vardı, o en azından dürüsttü. Bu arkadaşta dürüstlük de yok. (Yalnız 3060ti kutusunun fotoğrafını atarsa fena olur)
Fena olmaz, bi bakımdan şimdiye kadar yazmadığı cevabın veresiyesini ödemiş olur.

Keşbişolsun, garantiye gönderin.
adamlara rakı masası krduk bozuldumu diyeyim bir kere ben bu kasayı kendim toplamıştım çşldjhsadsşalokhdjsakdjhlılo jnklnm ne yapacam bilmiyorum reis yardım edersen sevinirim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rtx3060ti ye işlemci öneri darba ya0micak bütçesiz
i9 110900k yı bekleyin :D

adamlara rakı masası krduk bozuldumu diyeyim bir kere ben bu kasayı kendim toplamıştım çşldjhsadsşalokhdjsakdjhlılo jnklnm ne yapacam bilmiyorum reis yardım edersen sevinirim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

i9 110900k yı bekleyin :D
19900K yapmaz darba :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
Belki 3060ti yide almadı daha fakat alma planı vardır oyuzden 3060ti ye işlemci önerisi istemiştir.

Geri