Seagate 1 TB 2.5 Harddisk Alınır mı?

Mangiz

80+
Reaksiyon skoru
230
Bütçe
400
Gönül ister di 3.5 inç olanı alayım lakin kasamda 3.5 hdd yuvası yok (1 tanesinde 860 evo 500 gb takılı) toplamda 3 adet 2.5 inçlik ssd yeri var.
İçinde sadece oyun yüklü olacak (gta 5, pubg, dying light, Assassins Creed. Gibi..) hikaye tarzı, arkadaşlarla oynamalık yüklü oyunlar olacak.
Alsam bir sıkıntı yaşarmıyım.
500 gb ssd + 1 TB harddisk güzel ikili olur diye düşünüyorum.

Link : https://www.hepsiburada.com/seagate...-diski-st1000lm048-p-HBV000002QLZE?magaza=OVY

Alınabilir, zaten laptop HDD'lerinde 7200RPM zor. 5400 de idare eder.

Aaa nasıl 3.5 yuva olmaz? Hangi kasa o? Bu HDD olur ama yavaştır, 5400 RPM.

Aaa nasıl 3.5 yuva olmaz? Hangi kasa o? Bu HDD olur ama yavaştır, 5400 RPM.
Darkflash aquarius mesh. 1 tane de olması lazım ama göremedim. Psu nun yanında boşluk var ama...

Yuva yok ise alınır ben öyle kullanıyorum ama benimki 7200 Rpm.

Yuva yok ise alınır ben öyle kullanıyorum ama benimki 7200 Rpm.
Oyunlar yavaş açılsın problem değil dosyalar yüklendiği zaman sıkıntısız oynasam yeterli. Yorumlara baktığımda 120 okuma veya yazma olarak teste çıkıyormuş.

Oyunlar yavaş açılsın problem değil dosyalar yüklendiği zaman sıkıntısız oynasam yeterli. Yorumlara baktığımda 120 okuma veya yazma olarak teste çıkıyormuş.
7200 bulabilirsen onu almanı öneririm.

8 yıldır WD blue hdd kullanıyorum, 40 bin saat çalışmış hala taş gibi, wd blue da alabilirsin.

Darkflash aquarius mesh. 1 tane de olması lazım ama göremedim. Psu nun yanında boşluk var ama...
3.5 inç yuvası psu tünelinin içindedir. bence 3.5 inç alın. yuvası yoksa bile o tünelin içine bırakın hiç bir şey olmaz. çalışırken zaten kasayı oynatmazsınız.

Geri