Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,228
WD Blue serisinden bir HDD alın.
maalesef hocam dedin hdd yi bulamadımHDD alacaksanız NAS serisinden Seagete İron wolf serisi alın GTA 5 - arayüz açılış süresi 48 saniye cyburpank keza çok hızlı okuma yazma hızından ziyade bu disklerde Aşırı sıcaklık ve darbe koruması mevcut bu sebepten Bad sectör gibi sorunlar minimize edilmiş 4TB lık versiyonunu kullanıyorum şuanda Bütün oyunlar ona yüklü Zerre sorun yaşamıyorum 980 Pro m2 ssd ile aralarında yaklaşık 3 kat zaman farkı var 15 saniyede açılan oyun HDD de 45 saniyede açılıyor oyuna girdikten sonra sonra zerre farkı anlayamazsınız. Ve bendeki HDD 5900 RPM lik olanı birde bunun 7200 RPM lik olanı var onda fark yarı yarıya düşecektir.
hocam öyle yaparsam 512 gb bir ssd ye 1200 tl vermiş olucam1TB HDD olarak en iyisi WD Blue diye biliyorum. Ancak kesinlikle HDD önermem. Kendim aldım pişman oldum gerçekten artık çok yavaşlar günümüzün ihtiyaçlarına göre. Depo amaçlı kullanacaksan alınır ama ben yine de SSD tercih ederdim. Çünki sisteme HDD eklemek bence sistemi yavaşlatıyor. Bir de HDD'lerin SSD'lere göre bozulma şansı ve ses mevzusu sıkıntı.
maalesef hocam dedin hdd yi bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam öyle yaparsam 512 gb bir ssd ye 1200 TL vermiş olucam
tek bildiğim mavi renk hdd wd'de var1 tb hdd almak istiyorum ama bazıları hdd işi sıkıntılı diyorlar gidipde bütçeme 200 TL daha ekleyip 500 gb ssd almak saçma geliyor sistemimde zaten 512 gb ssd var işin aslı bu hdd alınır mı ve fikirleriniz nedir?
knkm bütçen nedir acaba hdd alacağına ssd al bence1 tb hdd almak istiyorum ama bazıları hdd işi sıkıntılı diyorlar gidipde bütçeme 200 TL daha ekleyip 500 gb ssd almak saçma geliyor sistemimde zaten 512 gb ssd var işin aslı bu hdd alınır mı ve fikirleriniz nedir?
var ama n11 de ve hiç güven vermiyorSeagate İronwolf Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Seagate İronwolf arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
1000-1200 civarı 1 tb lik bir şey istiyorum ssd almaya çalışsam 512gb lik anca alabiliyomknkm bütçen nedir acaba hdd alacağına ssd al bence
knkm bilgisayarında m.2 slotu var mı yoksa sata zorunlu muvar ama n11 de ve hiç güven vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000-1200 civarı 1 tb lik bir şey istiyorum ssd almaya çalışsam 512gb lik anca alabiliyom
m2 dolu 512 gb lik ssd varknkm bilgisayarında m.2 slotu var mı yoksa sata zorunlu mu
anladım o zaman bence bütçeni bi tık arttırıp 1tb ssd alm2 dolu 512 gb lik ssd var
çok pahalı hocam işte benim bütçe max 1200anladım o zaman bence bütçeni bi tık arttırıp 1tb ssd al
hmm anladımçok pahalı hocam işte benim bütçe max 1200
çok pahalı hocam işte benim bütçe max 1200
o zaman ortalama bir 500gb ssd al artan para ile 500gb hdd bulursun daha iyi olurhmm anladım