Papara Kartım 2 Aydır gelmiyor (MUTLU SON)

Sorun AGT de değil hocam. Tüm papara isteyenlerde durum böyle.
Sana abartmıyorum en az 5 tane siparişim oldu AGT ile 2 günü geçmedi hiç.
Hocam yani sadece papara kart isteyenlerde böyle bir sıkıntı var.
Arkadaşım çok şanslıymış 15 günde getirmişler.

Benim ve arkadaşımın kartlarını aynı anda sipariş ettik, aynı yerde oturuyoruz benimki 2 ayda arkadaşınki 2.5 ayda geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah sabır versin .

Hocam yani sadece papara kart isteyenlerde böyle bir sıkıntı var.
Arkadaşım çok şanslıymış 15 günde getirmişler.
AGT şikayetvar a baksana. :D İnanılmaz, hepsi papara isteyen. Neden böyle acaba? :unsure:

08.02.21
Hala gelmediği için agt kuryeyi arayıp iptal ettiricem.
Daha sonra papara twitterdan yeni bir kart talebi edicem artık.

Papara - Fetö arasında bazı şeyler dönüyormuş galiba önceden şöyle bir haber buldum. Oku istersen.
Papara bunun karalama çalışması olduğunu açıkladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
Paparayı sık sık arayın hızlandırırlar muhtemelen

valla ben kart basıldı diye mail geldikten 10 gün sonra kuryeye mesaj attım 2 gün sonra yani bugün getirdiler toplam 12-13 gün sürdü

Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
Papara sipariş edenlerde var bu sorun hep.
Bana İstanbuldan Trabzona 2 günde getiriyor AGT.

Son durum.
4 gün önce arayıp kartı iptal ettirdim ve agtden sonunda bir mesaj geldi kartınızı iade ettik diye VMKSDLVMSLKM
Dün tekrar kart başvurusunda bulundum umarım bu sefer getirirler.
Not:Paparayı aradığımda iki kurye ile çalıştıklarını söylediler.Biri Agt kurye diğeri Aras Kurye Kartları rastgele alıyorlarmış.
Umarım bu sefer 1-2 haftada gelir ve aras kurye ile gelir.
14.02.21

Son durum.
4 gün önce arayıp kartı iptal ettirdim ve agtden sonunda bir mesaj geldi kartınızı iade ettik diye VMKSDLVMSLKM
Dün tekrar kart başvurusunda bulundum umarım bu sefer getirirler.
Not:paparayı aradığımda iki kurye ile çalıştıklarını söylediler.Biri Agt kurye diğeri Aras Kurye Kartları rastgele alıyorlarmış.
Umarım bu sefer 1-2 haftada gelir ve aras kurye ile gelir.
14.02.21
SON DURUM.
Hala getirilmedi ve yakında 4.ayına giriyoruz.
2. başvuruya rağmen gene getirilmedi kuryeye mesaj da attık.
Gene Agt (AynıGünTeslim (!) )
Yani bu sefer de gelmezse vaz geçiçem artık ya...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,843
Üyeler
185,176
Son üye
ahmetdemirer
Geri