Öneri MasterLiquid ML120L

Reaksiyon skoru
94
COOLER MASTER MasterLiquid ML120L önerir misiniz arkadaşlar iyi midir?

Evet iyidir alabilirsin

O fiyatlara 240mm ya da hava soğutma tercih etmeniz bence daha iyi olur.

Açıkçası 120 mm bir sıvı soğutucu almak bana mantıklı gelmiyor. En az 240 olmalı. Bence bunu almak yerine iyi bir hava soğutucu alınabilir.

Açıkçası 120 mm bir sıvı soğutucu almak bana mantıklı gelmiyor. En az 240 olmalı. Bence bunu almak yerine iyi bir hava soğutucu alınabilir.
Cooler Master Hyper 212 almam daha mantıklı yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz.

https://www.akakce.com/islemci-sogu...ndra-td02-e-sivi-sogutma- fiyati,5583523.html
ML240L'den bile daha iyi.
Bilmediğim bir marka olduğu için güvenemiyorum :(

Hayır tabi ki de sakın. :D eski zaten perofrmansı da kötü deniyor onun yerine MSI olanı al ya da attığım sıvı soğutmaya bak.
Silver Stone markasını bilmediğim için güvenemiyorum içim el vermiyor

@Intel pentium 'un da dediği gibi almamalısın. Hyper 212 ben doğduğumdan beri vardı sanırım yıllardır piyasada olan bir soğutucu :D.
Peki bir kaç bir şey daha önerebilir misiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
CM önermiyor musunuz?CM gayette kaliteli marka neyini önermiyorsunuz?
Gereksiz pahallı olduğu için ve bazen ürünlerine kronik sorunlu dendiği bile oluyor neyse kısaca kendinden iyi ürünlerden pahallı F/P değil yani.

Silver Stone markasını bilmediğim için güvenemiyorum içim el vermiyor
Silverstone en iyi markalardandır yani coolermasteri bilip silverstoneyi bilmemeniz tuhaf olur isterseniz markayı araştırın bu sıvı soğutma ise sizin attığınızdan çok daha iyi bir soğutma.

Gereksiz pahallı olduğu için ve bazen ürünlerine kronik sorunlu dendiği bile oluyor neyse kısaca kendinden iyi ürünlerden pahallı F/P değil yani.

Silverstone en iyi markalardandır yani coolermasteri bilip silverstoneyi bilmemeniz tuhaf olur isterseniz markayı araştırın bu sıvı soğutma ise sizin attığınızdan çok daha iyi bir soğutma.
Teşekkür ederim araştırıcağım markayı ancak bir kaç soğutucu önerebilir misin bu fiyat bandında.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros
Geri