Furkanymn16
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
COOLER MASTER MasterLiquid ML120L önerir misiniz arkadaşlar iyi midir?
Cooler Master Hyper 212 almam daha mantıklı yaniAçıkçası 120 mm bir sıvı soğutucu almak bana mantıklı gelmiyor. En az 240 olmalı. Bence bunu almak yerine iyi bir hava soğutucu alınabilir.
Bilmediğim bir marka olduğu için güvenemiyorumAlınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ndra-td02-e-sivi-sogutma- fiyati,5583523.htmlML240L'den bile daha iyi.
Hayır tabi ki de sakın.Cooler Master Hyper 212 almam daha mantıklı yani
@intel pentium 'un da dediği gibi almamalısın. Hyper 212 ben doğduğumdan beri vardı sanırım yıllardır piyasada olan bir soğutucuCooler Master Hyper 212 almam daha mantıklı yani
Silver Stone markasını bilmediğim için güvenemiyorum içim el vermiyorHayır tabi ki de sakın.eski zaten perofrmansı da kötü deniyor onun yerine MSI olanı al ya da attığım sıvı soğutmaya bak.
Peki bir kaç bir şey daha önerebilir misiniz.@Intel pentium 'un da dediği gibi almamalısın. Hyper 212 ben doğduğumdan beri vardı sanırım yıllardır piyasada olan bir soğutucu.
Bu modeli bende önermem ancak diğer ürünleri kaliteli.bu çok daha iyi CM'nin hiçbirşeyini önermem desem yeridir.SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Gereksiz pahallı olduğu için ve bazen ürünlerine kronik sorunlu dendiği bile oluyor neyse kısaca kendinden iyi ürünlerden pahallı F/P değil yani.CM önermiyor musunuz?CM gayette kaliteli marka neyini önermiyorsunuz?
Silverstone en iyi markalardandır yani coolermasteri bilip silverstoneyi bilmemeniz tuhaf olur isterseniz markayı araştırın bu sıvı soğutma ise sizin attığınızdan çok daha iyi bir soğutma.Silver Stone markasını bilmediğim için güvenemiyorum içim el vermiyor
Teşekkür ederim araştırıcağım markayı ancak bir kaç soğutucu önerebilir misin bu fiyat bandında.Gereksiz pahallı olduğu için ve bazen ürünlerine kronik sorunlu dendiği bile oluyor neyse kısaca kendinden iyi ürünlerden pahallı F/P değil yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Silverstone en iyi markalardandır yani coolermasteri bilip silverstoneyi bilmemeniz tuhaf olur isterseniz markayı araştırın bu sıvı soğutma ise sizin attığınızdan çok daha iyi bir soğutma.