Msi b450 m pro max7000 verdilerse direkt sat bu arada, onun dışında diğer parçaları da tam ve düzgün bir şekilde söylersen bir fiyat biçelim.
Diğer parçaların da fiyatı arttı ama ekran kartı kadar artmadı hocam ekran kartı gibi 2ye falan katlamamıştır fiyatı 100 200 TL daha da artmıştır
Peki satıp başka ekran kartı alsam ne tğr bir şey alabilirimHiç düşünme sat gitsin
Böyle 6.5-7k arası satabilirsin 1 yıl kadar kullanmışsındır herhalde. Kartı da 7kdan sat direk 14-15kya güzel bi 3070 sistem al.Msi b450 m pro max
R5 3600
2x8 3000mh ram markasını unuttum imzamda yazar.
A data 480 gb ssd
Seagate 1tb hdd
Msi 600w psu lu 4 fanlı rgb kasa
Aoc 144 hz 1 ms monitör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki satıp başka ekran kartı alsam ne tğr bir şey alabilirim
telefon alabilirsin, konsol alabilirsin, ekipman alabilirsin ha bir de ekran kartı alıcaksan emin değilimMsi b450 m pro max
R5 3600
2x8 3000mh ram markasını unuttum imzamda yazar.
A data 480 gb ssd
Seagate 1tb hdd
Msi 600w psu lu 4 fanlı rgb kasa
Aoc 144 hz 1 ms monitör
Peki satıp başka ekran kartı alsam ne tğr bir şey alabilirim
garantisi varsa ve adam teklif ettiyse cidden satDaha 21 ay gibi bir garantisi mevcut
anladım hocam şu an ekran kartı olarak aklımda bir şey yok ne yazık kiEkran kartı olarak ne alabilirim demek istemiştim
o zaman 7.5k'ya sat bence. @E++n @epica59 @Doğukan Fidan @EMREG @tavukdönerayran aga siz de bir bakar mısınız?Daha 21 ay gibi bir garantisi mevcut
Valla toplu şekilde sattığın için hazır 3070'li, 6800'lü sistem alabilirsin.Ekran kartı olarak ne alabilirim demek istemiştim
Monitörsüz ama monitörü satabilirsem yine monitörlü alabilir miyim kio zaman 7.5k'ya sat bence. @E++n @epica59 @Doğukan Fidan @EMREG @tavukdönerayran aga siz de bir bakar mısınız?
Valla toplu şekilde sattığın için hazır 3070'li, 6800'lü sistem alabilirsin.