Yüksek Oyunları Ucuza Almak

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,749
Merhabalar;
Hayalimde ki sistemi kurdum şimdi sırada o sistemde oynanacak oyunları elde etmeye geldi ama malum oyunlar aşırı pahalı. Bu oyunları nasıl ucuza alabilirim yada nasıl elde edebilirim bir fikriniz var mı?

Merhabalar;
Hayalimde ki sistemi kurdum şimdi sırada o sistemde oynanacak oyunları elde etmeye geldi ama malum oyunlar aşırı pahalı. Bu oyunları nasıl ucuza alabilirim yada nasıl elde edebilirim bir fikriniz var mı?
İndirimleri yakalaman lazım

Hangi oyunlar ?

İndirim bekleyerek.

Merhabalar;
hangi oyunlar yardımcı olayım

Durmaplay tarzı siteler bazı oyunları Steam'e göre daha ucuza satıyor. Onlara bakabilirsin. Ya da direkt Steam indirimlerini bekle. Çoğu oyun ucuzluyor indirimlerde.

Merhabalar;

Epic games kuponuyla güzel oyunlar ucuz geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Fifa 21 / Forza Horizon / RDR2 öncelik olarak bunları oynamayı çok istiyorum ama bu üçünün fiyatı beni mahvediyor.
durmaplayde forza çok ucuz yarı fiyatı hatta fifa indirimlerde alın rdr2 kuponla epic gamesten al gelince

Fifa 21 / Forza Horizon / RDR2 öncelik olarak bunları oynamayı çok istiyorum ama bu üçünün fiyatı beni mahvediyor.
Forza horizon gamepasste var ve sanırım fifa 21 de geldi gamepasse gelmemişse de ea play alabilirsin aylık 5.80 sanırım şu an

Forzayı Xbox Game Pass alarak oyna, hem yanında tonlarca oyun geliyor. GamePass harika bir şey

Forza horizon gamepasste var ve sanırım fifa 21 de geldi gamepasse gelmemişse de ea play alabilirsin aylık 5.80 sanırım şu an
nasıl yani aylık küçük bir miktar ödeyerek istediğim oyunu oynayabiliyor muyum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri