PS4 SATMAK İSTİYORUM YALNIZ CONTROLLERI YOK

Konuyu açmasan gidip 800 1000 tl civari satıcaktın böyle çok para kaybedersin tok satıcıyı oyna biraz

2000 e rahat gider. 2 kollu 2800 e gördüm letgoda.

arkadaslar abartmayın
metro 3599 a sıfır ve 2 kollu satıyor.
bir kaç kısı yuksek fıyata sattı dıye sızde bu fırsatcılıga fırsatcılık yapmayın
daha 2 ay once 1800 lıraya yuzune bakılmıyordu ps4 lerın
faiş fiyatlarla satılmasına karşıyım...
fırsatcılara bu sekılde yardımcı oluyorsunuz mıllet devamlı fıyat yukseltıyor alıcı satıcılık yapanlarda bu sefer yuksek fıyatlardan uçuyor

arkadaslar abartmayın
bir kaç kısı yuksek fıyata sattı dıye sızde bu fırsatcılıga fırsatcılık yapmayın
fırsatcılara bu sekılde yardımcı oluyorsunuz mıllet devamlı fıyat yukseltıyor alıcı satıcılık yapanlarda bu sefer yuksek fıyatlardan uçuyor

çok güzel analız ondan sonra dolar artsa da artmasa da herseyın fıyatı ucuyor

arkadaslar abartmayın
👍

Son düzenleme:
10 gün önce 2 kol + 2 tb hdd + 110 oyunlu konsolumu 3100 küsüre sattım. İçinde fifa, gta, bf gibi 15-20 tane büyük oyun da vardı. 3 aylık plus hediye ettim 3100e geldi. Plus oyunları hariç diğer oyunlara verdiğim para 3000’i geçmişti. Kolsuz haliyle 3-3.5k eder yorumları gerçekçilikten uzak.

Çok teeşkkürler arkadaşlar siz olmasaydınız ps4ü 800 TL'ye satcaktım iyiki varsınız ki 2200 TL'ye satabildik babamla çok teşekkür ederim konuyu burda kapatalım artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,490
Son üye
candar
Geri