CS:GO MM mi Faceit mi ?

Hangisi ?

• Faceit

Oylar: 33 91.7%
  • MM

Oylar: 3 8.3%

• Oy kullanan toplam üye
    36
Beni de sağlam ezmişlerdi çıktığım gibi hs yiyodum sürekli.
Adamlar global çıktı faceit lvl 2 de ben güzideyim
Dün girdiğimiz oyunda @rdeMStakeN global mesela neredeyse maçı çeviriyorduk ama organizasyon yoktu olsaydı garanti almıştık maçı.

Keşke benimde faceit giren arkadaşlarım olsa...
Arkadaşlarım d2 mm den başka hiçbişey girmiyo delirmelik olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşıma diyom global olmak mı yoksa faceit de 10lvl olmak mı istersin faceit 10 lvl bana ne kazandırıyo diyo sabırrrr

Aslında @Sunay unlucky gitmemiş. :D
Karşıdakiler elo boost büyük ihtimalle.
1612527908725.png

csgo da 5 seçkin hesapla giriyosun karşına seçkin olmayan adamlar geliyor aynı şey faceit içinde geçerli adamlar faceitteki hile korumasını yapmamışlar karşımıza geliyor bence hiç faceitle falan uğraşma mm de oyna

csgo da 5 seçkin hesapla giriyosun karşına seçkin olmayan adamlar geliyor aynı şey faceit içinde geçerli adamlar faceitteki hile korumasını yapmamışlar karşımıza geliyor bence hiç faceitle falan uğraşma mm de oyna
O nasıl oluyo anticheatı indirmeden oyuna giremiyosun ki yanlış mı biliyorum?

Seçkin geliyor ama bazılarında rozet olmuyo olardan bahsediyosan oyunu indirip 21 lvl olunca oyun sana seçkin veriyo ama rozetsiz şekilde

Yaklaşık 1 yıldır aktif Cs oynamıyorum.
Sizce Faceit mi oynayayım yoksa MM mi kasayım ?
ya usta MM ney araştırdım hangi maç platformu yoksa esea mı ? yoksa FFL ?

faceit çok oynamadım ama galiba oynanılıyor faceit girdiğinde haritaları eleme bölümünde profillerin altında hile koruma simgesi var biz girdiğimizde bazı kişilerde yoktu

Seçkin geliyor ama bazılarında rozet olmuyo olardan bahsediyosan oyunu indirip 21 lvl olunca oyun sana seçkin veriyo ama rozetsiz şekilde
yok benim hesabım 21 lvl olduğunda gelen seçkin hesaplardan değil parayla alınmış hesap ama karşıma parasız 21 lvl olmuş hesaplar geliyor zaten çoğuda hile

Kesinlikle Faceit. Eğer CS: GO'yu çok fazla oynasaydım direk yıllık abonelik alırdım. Faceit'te oyun bilgisi akıyor en kötü ELO'da bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,551
Üyeler
188,441
Son üye
ADOBEFIORINO
Geri