İnternet Cafemde Ethereum kasmak karlı olurmu ?

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır pandemi dolayısıyla kapalı olan internet cafe mizde Ethereum kasmak istiyorum. Elimde 11 adet rx 570 8gb, 4 adet 1660s 6gb , 7 adet 750 ti 4gb var.
Sizce kar elde edebilirmiyim ?
750 Ti hariç yapılabilir

etherium piyasasına göre değişir, kartlarının göreceği zararı, elektrik faturasını da dikkate al, overclock yapıp uv uygula

Elektrik masrafını saymazsak 1 RX570 24 saatte 50 TL kazıyor.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz daha konuyu araştırdım ve riser kablo ile bir anakarta birden fazla ekran kartını mining yapabilme yolunu buldum. Artık ucuz yollu bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz bakalım 😊

gayet güzel kâr olur hatta pandemi bitse bile açmayın kafeyi mining daha mantıklı xD
Valla kar oranı daha yüksek olursa yapmamak için hiçbir sebep yok :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde sizce ram 8+8 mi yapmalıyım ; Yoksa sadece 8 işimi görürmü ?

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz daha konuyu araştırdım ve riser kablo ile bir anakarta birden fazla ekran kartını mining yapabilme yolunu buldum. Artık ucuz yollu bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz bakalım 😊
Etherium dusmez ise buyuk oranda kâr elde edersiniz

gayet güzel kâr olur hatta pandemi bitse bile açmayın kafeyi mining daha mantıklı xD
Hocam yatırım tavsiyesi değildir.
Bu Ethereum' un hiç düşeceği yok gibi hocam, hazır elinizde kartlarda var. Çözün bu işi. Cafelerde kapalıyken çok büyük getiri sağlar.
Hatta masraf yapmaya gerek yok. Her bilgisayardan aynı cüzdana olacak şekilde yazılımı kurun. O iş öyle çözülebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri