MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bu madde de uygunsuz bir şeye bakar isek babamız hapis yatacak kısmı var.
Böyle bir madde olduğunu düşünmüyorum. Başkasının suçu için bir başkası hapis yatmaz. Diyelim ki böyle bir gerçek var cezası hapis olduğunuda düşünmüyorum. Arabistan'da değiliz. Onun dışında gelirinizi düşük gösterip insanların hakkına girmeniz daha büyük bir suç. Ne aileler var eğitim alamayan bu sebepten ötürü. Vergi vermeniz sizi bu konuda hak sahibi yapmıyor. Onun dışında eğitim için verilen tablette aklınıza takılan soruya bakarsak burası bile garip.

suçluluk değilde devlet bu tabletleri hayrına dağıtmıyor pandemi sürecinden dolayı 3 çocuklu aileler var durumu olmayanlar var ve sen durumun olduğu için durumun yokmuş gibi gösterip belkide alamayanların önüne geçiyorsun
İnsanların bu kadar aç gözlü olmasına normal karşılamız lazım

x : böyle böyle yazmışsın bu bir suç

y : ben yazmadım hesap bana ait değil

hadi kanıtla kanka
hocam eğer soruşturma açılırsa yazdığı sitenin sahibine veya şirkete ulaşılarak bilgiler ile ulaşırlar emin ol

İnsanların bu kadar aç gözlü olmasına normal karşılamız lazım
aynen dostum umarım ciddi değilsindir böyle bir zihniyet olmamalı yani 16 yaşındayım ama doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum lütfen azcık düşün ben yaptıysam sende yaparsın

utan biraz. orta-üst seviye bilgisayarın olmasına rağmen bana da lazım diyen kişilere ve sana acıyorum.
bu bilgisayarı nasıl aldığımı biliyor musunda konuşuyorsun? gelirimiz yeterince düşük. meraktan sormuştum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,695
Üyeler
187,552
Son üye
bekk24
Geri