yeni olduğumu nereden biliyorsun ? senin sütlük zamanlarını da gördüm merak etmeUwU yeni gelen mad moy jojuk bana agla dedi ağlıyorum.
Siz buranın yerlisisiniz sanırım?UwU yeni gelen mad moy jojuk
devamını atıroum 2 yi de attım sıra 3 dePeh ben kareleri unutmuşum tüm sorulardı yaw
Aynen multisin ve yazmayı bilmiyorsunyeni olduğumu nereden biliyorsun ? senin sütlük zamanlarını da gördüm merak etme
Aynen, gidecem artık 3 yaşında çocuklar sardı burayı.Siz buranın yerlisisiniz sanırım?
yo bilerek öyle yazıyorum,yazıyı değil de beynini kullanarak yorum yap,a pardon unutmuşum asdasdasdasdasAynen multisin ve yazmayı bilmiyorsun![]()
Sizin de yazmayı pek bildiğiniz söylenemez. "Aynen"den sonra "," gelmeliydi fakat koymamışsınız.Aynen multisin ve yazmayı bilmiyorsun![]()
yanlış hatırlamıyorsam formülü vardı eşdeğer direncin, eğer onu bilirsen hepsini yaparsın, sorularla uğraşmamışsın biraz kağıdı parçala öyle soru mu çözülürBaşlıkta da olduğu gibi eklerdeki soruları çözümüyle birlikte cevaplarsanız sevinirim.
Aynen multisin ve yazmayı bilmiyorsun![]()
İlkokul atışmalarına dönmüş. Yaşınızı başınızı almış adamlarsınız pek yakışmıyor sizlere böyle dalaşmak. Uzatmanın mantığı , anlamı var mı?yeni olduğumu nereden biliyorsun ? senin sütlük zamanlarını da gördüm merak etme
Brn yaptım da hrpsini sadece şu sorularda yam kare almayı unuttum pi.r²devamını atıroum 2 yi de attım sıra 3 de
Soruyu atan arkadas afk galiba.Brn yaptım da hrpsini sadece şu sorularda yam kare almayı unuttum pi.r²
Hay hepsi biribirine girdi şuan
Olabilir büyük ihtimal ödevi falandıSoruyu atan arkadas afk galiba.
Konuya göre çözemediklerini atabilirsin aktif oldukca yapmaya calısırım.Olabilir büyük ihtimal ödevi falandı
Ben mat çözücem kafam bozuldu xd