El capitan özelleştirme.

Isı değerleri gerçekten iyi ise geri çekeceğim sizce iyi mi?
Gelecekte sorun çıkarır mı?
Soun çıkarmaz kasanın hava akışı iyi. Eğer çok ısınırsa kasanın üst kısmına 2 adet fan alırsın olur biter boş yere 200 TL masrafa girmeye gerek yok dostum :)

Selamlar.
Montaj hakkında hiçbir bilgim yok ve biraz korkuyorum.
çocuk oyuncağı emin ol, sen hiç disk tarafını elleme olduğu gibi sipariş ver bana teşekkür ediceksin bak gör ayrıca bende ilk kez bir diski 3 günlük monster laptopuma takmıştım.

76 derece aşırı yükte iyi gibi ayrıca montajdan korkmana gerek yok internetten 1 2 video izlesen takarsın

Soun çıkarmaz kasanın hava akışı iyi. Eğer çok ısınırsa kasanın üst kısmına 2 adet fan alırsın olur biter boş yere 200 TL masrafa girmeye gerek yok dostum :)
Zaten 2 tane fan almayı düşünüyorum😊.
Bu bilgiler için çok teşekkürler.
Son bir sorum olacaktı da
bu sistemin satıldığı yer olur da çok kötü bi durum olursa artık stok falan kalmazsa sistem gönderemezlerse para yanar mı?
Böyle bir durum oluşabilir mi?
Eğer oluşursa para iadesi yapılır mı?
İlk defa internetten bu kadar pahalı bir şey alıyorum biraz şüphem var.
Biraz saçma ama merak ettim doğrusu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çocuk oyuncağı emin ol, sen hiç disk tarafını elleme olduğu gibi sipariş ver bana teşekkür ediceksin bak gör ayrıca bende ilk kez bir diski 3 günlük monster laptopuma takmıştım.
Önerdiğin bir ssd var mı?
Sistem konusunda çok bir tecrübem yok da😅.

Zaten 2 tane fan almayı düşünüyorum😊.
Bu bilgiler için çok teşekkürler.
Son bir sorum olacaktı da
bu sistemin satıldığı yer olur da çok kötü bi durum olursa artık stok falan kalmazsa sistem gönderemezlerse para yanar mı?
Böyle bir durum oluşabilir mi?
Eğer oluşursa para iadesi yapılır mı?
İlk defa internetten bu kadar pahalı bir şey alıyorum biraz şüphem var.
Biraz saçma ama merak ettim doğrusu.

Önerdiğin bir SSD var mı?
Sistem konusunda çok bir tecrübem yok da😅.
Dostum paran asla yanmaz. Eğer paranı iade etmezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurursun. İncehesap güvenilir, bir şey olursa burda konu aç yardımcı oluruz tabi önce firma ile görüş. Bu arada hayırlı olsun sistemin şimdiden. :)

Dostum paran asla yanmaz. Eğer paranı iade etmezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurursun. İncehesap güvenilir, bir şey olursa burda konu aç yardımcı oluruz tabi önce firma ile görüş. Bu arada hayırlı olsun sistemin şimdiden. :)
Teşekkür ederim 👍.

Peki ya önerdiğin kasa fanı var mı?
30-50 TL arası var ise bu kasaya maksimum kaç tane alabilirim?

Arkadaşlar bu kasaya maksimum kaç fan ekleyebilirim?
Önerdiğiniz kasa fanı var mı?(30-40TL arası)

Son düzenleme:
Wd purple hddler bizim gibi kullanıcılar için değil.

Teşekkür ederim bilgi için 480 + 240gb SSD kullanmaya karar verdim.
en iyisini yaptın öneri istersen
sandisk 480
sandisk 240
bu ikisi en uygun fiyatlı ve güvenilir marka istersen Kingston toshiba falan da bakabilirsin bilmediğin markadan kesinlikle alma derim doğru karar hadi hayırlı uğurlu olsun.

O ssd çöp

Arkadaşlar
Bu ekran kartı yeni bios mu gelir eski bios mu?
Amd kartlarda bi driver sorunu söz konusu olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri