Galatasaray-Fenerbahçe ilk yarı bitti sizce maç nasıldı ?

Ben 1 tane penaltı pozisyonu gördüm başka ne vardı son 3-4 dk sını izlemedim maçın.
Lİnnesin pozisyonu vardı da verse de vermese de itiraz edilmemesi gerekiyor gibiydi.
Sadece bir açıka kalçasına diz atıp pozisyon bozuluyordu
%65 penaltıydı yani
Donkun pozisyonu %100
Serdar bakıyor ona rağmen vuruyor...

Ligde daha sert pozisyonlara faul çıkmadı bu da normaldi. Mert Hakan'ın ne kadar yüzsüz biri olduğunu gördük. Erol Bulut artık Mesut -> Mert değişikliği yapmalı üstüne arkadaşlar ona penaltı diyorsanız Fenerbahçe'nin de hakkı yendi birçok yerde.

Ligde daha sert pozisyonlara faul çıkmadı bu da normaldi. Mert Hakan'ın ne kadar yüzsüz biri olduğunu gördük. Erol Bulut artık Mesut -> Mert değişikliği yapmalı üstüne arkadaşlar ona penaltı diyorsanız Fenerbahçe'nin de hakkı yendi birçok yerde.
Ya bana Donk'un pozisyonunu açıkla tamam diyecem. %100 penaltı.

o penaltı dediğiniz pozisyona da azıcık objektif bakın ligde nelere penaltı çalınmadı ona da çalınmaması lazım.
Dünyanın en saçma savunmasını yapmış olabilirsin
Hakemler maçları eski maçlardaki pozisyonlara göre mi yönetiyor ?
Aşırı saçma bir düşünce şekli.

Dostum burada biz genelde maç maç değerlendiriyoruz.
E 2 sene önce de sizin evde oynanan mactaki golünüzden önce faul vardır.
Dediğim gibi maç maç değerlendiyoruz ve vermesi gerekeni vermedi.

Dünyanın en saçma savunmasını yapmış olabilirsin
Hakemler maçları eski maçlardaki pozisyonlara göre mi yönetiyor ?
Aşırı saçma bir düşünce şekli.
E o pozisyona çalsa sorarlar adama buna çalındı ona neden çalınmadı diye ?

Geri