CMD ile Windows etkinleştirme zaralı mı ?

Mamyy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
Forumda konuları var ama tam olarak açıklanmamış geneli başkasından görüp sıkıntı olmaz yazmış ama örneğin technopat sosyal'den baktığım konulara göre tam güveniliriği olmadığını bilmediğiniz bir sunucuya bağlandığımız için sorunlar yaratabileceği yazıyorda sizce bir sorun olur mu ?

Forumda konuları var ama tam olarak açıklanmamış geneli başkasından görüp sıkıntı olmaz yazmış ama örneğin technopat sosyal'den baktığım konulara göre tam güveniliriği olmadığını bilmediğiniz bir sunucuya bağlandığımız için sorunlar yaratabileceği yazıyorda sizce bir sorun olur mu ?
Korsan olarak görüyorum ama zarar verdiğini de düşünmüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Korsan olmadığı da söyleniyor, herkes farklı bir yerde.

Korsan olduğu açık ve net. Ücretsiz bir şey varsa ücret sizsiniz. Command Prompt yönteminde bağlandığınız aktivasyon sunucusu, Microsoft'un sunucusunu taklit eden sahte bir sunucu.

İnternetten alıcaktım ama bedava varken alasım gelmedi bir fark yoktur dimi ?
İnternetten aldım ben adamlar verdiği keyler toplu key internette arattığımda bir çok yerde bana verdikleri keyi buldum şuan sıkıntı yok ama oem key değiller her an windows key aktifliği gidebilir.

Korsan olduğu açık ve net. Ücretsiz bir şey varsa ücret sizsiniz. Command Prompt yönteminde bağlandığınız aktivasyon sunucusu, Microsoft'un sunucusunu taklit eden sahte bir sunucu.
Yaptığım zaman bilgisayara erişme şansları var mı ?
İnternetten alsam ucuza satılan yerlerden hala zararlı olur mu ?

kms aracılığı ile etkinleştirmiş oluyorsun yanlış bilmiyorsam ciddi seviyede olmasa da belli bir derecede performans kaybı yapıyor arka planda çalıştığından dolayı bunun dışında güvenlik açısından bir sorun olmaz

İnternetten aldım ben adamlar verdiği keyler toplu key internette arattığımda bir çok yerde bana verdikleri keyi buldum şuan sıkıntı yok ama oem key değiller her an windows key aktifliği gidebilir.
İnternette bazı sitelerde anahatarlar var mı ücretsiz nasıl buldunuz ki Google da aratarak mı ?

Geri