Neler Yeni

CMD ile Windows etkinleştirme zaralı mı ?

Mamyy

80+ Silver
Forumda konuları var ama tam olarak açıklanmamış geneli başkasından görüp sıkıntı olmaz yazmış ama örneğin technopat sosyal'den baktığım konulara göre tam güveniliriği olmadığını bilmediğiniz bir sunucuya bağlandığımız için sorunlar yaratabileceği yazıyorda sizce bir sorun olur mu ?

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
3-4 yıldır kullanıom bişi olmadı şimdiye kadar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Forumda konuları var ama tam olarak açıklanmamış geneli başkasından görüp sıkıntı olmaz yazmış ama örneğin technopat sosyal'den baktığım konulara göre tam güveniliriği olmadığını bilmediğiniz bir sunucuya bağlandığımız için sorunlar yaratabileceği yazıyorda sizce bir sorun olur mu ?
Korsan olarak görüyorum ama zarar verdiğini de düşünmüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Korsan olmadığı da söyleniyor, herkes farklı bir yerde.

Korsan olduğu açık ve net. Ücretsiz bir şey varsa ücret sizsiniz. Command Prompt yönteminde bağlandığınız aktivasyon sunucusu, Microsoft'un sunucusunu taklit eden sahte bir sunucu.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İnternetten alıcaktım ama bedava varken alasım gelmedi bir fark yoktur dimi ?
İnternetten aldım ben adamlar verdiği keyler toplu key internette arattığımda bir çok yerde bana verdikleri keyi buldum şuan sıkıntı yok ama oem key değiller her an windows key aktifliği gidebilir.

Mamyy

80+ Silver
Korsan olduğu açık ve net. Ücretsiz bir şey varsa ücret sizsiniz. Command Prompt yönteminde bağlandığınız aktivasyon sunucusu, Microsoft'un sunucusunu taklit eden sahte bir sunucu.
Yaptığım zaman bilgisayara erişme şansları var mı ?
İnternetten alsam ucuza satılan yerlerden hala zararlı olur mu ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kms aracılığı ile etkinleştirmiş oluyorsun yanlış bilmiyorsam ciddi seviyede olmasa da belli bir derecede performans kaybı yapıyor arka planda çalıştığından dolayı bunun dışında güvenlik açısından bir sorun olmaz

Mamyy

80+ Silver
İnternetten aldım ben adamlar verdiği keyler toplu key internette arattığımda bir çok yerde bana verdikleri keyi buldum şuan sıkıntı yok ama oem key değiller her an windows key aktifliği gidebilir.
İnternette bazı sitelerde anahatarlar var mı ücretsiz nasıl buldunuz ki Google da aratarak mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom