Beyler g403 aldım ve bunun yanına bu mouse ile beraber çok güzel uyum sağlayacak bir mouse pad arıyorum tavsiyeleriniz ne olur?
Bütçem 100 TL bandında boyut 30x30 tarzı olursa sevinirim
Reis bu bana çok küçük gelir ya 25x21 boyutunda fareyi kaydırmamla beraber dışarı çıkar elim![]()
SteelSeries QcK Mini Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK Mini Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Mini Mouse Pad özelliklerini incele, 289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyler g403 aldım ve bunun yanına bu mouse ile beraber çok güzel uyum sağlayacak bir mouse pad arıyorum tavsiyeleriniz ne olur?
Bütçem 100 TL bandında boyut 30x30 tarzı olursa sevinirim
O ürün muhtemelen orjinal değil.![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Reis bu bana çok küçük gelir ya 25x21 boyutunda fareyi kaydırmamla beraber dışarı çıkar elim
forum.donanimarsivi.com
Sahte.![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sahte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
HP Omen 100 1MY14AA Gaming (Oyuncu) Mousepad (M) - incehesap.com
HP Omen 100 1MY14AA Gaming (Oyuncu) Mousepad (M) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
O ürün muhtemelen orjinal değil.
Sahte.
![]()
HP Omen 100 1MY14AA Gaming (Oyuncu) Mousepad (M) - incehesap.com
HP Omen 100 1MY14AA Gaming (Oyuncu) Mousepad (M) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Adam 100% orijinal marka olsun demediği için onu attım. Tercihlerini belirtmiş, orta boy ve güzel demiş bu da tanımları karşılıyordu.O ürün muhtemelen orjinal değil.
Marka değil demedim, sahte dedim. Kullanıyor musunuz bu ürünü? Hakkındaki şikayetleri duymadınız herhalde.Adam 100% orijinal marka olsun demediği için onu attım. Tercihlerini belirtmiş, orta boy ve güzel demiş bu da tanımları karşılıyordu.
İlla isterseniz: SS 100 TL'lik mouse padler var.
Küçük istemiş ama. ://
Yine de kaliteli en azından sahte değil ve 1 aylık ömrü yokMarka değil demedim, sahte dedim. Kullanıyor musunuz bu ürünü? Hakkındaki şikayetleri duymadınız herhalde.
Küçük istemiş ama. ://
4.2 oranında beğenildiği için ebet duymadım şikayet. Belki çok iyi değildir bilemiyorum.Marka değil demedim, sahte dedim. Kullanıyor musunuz bu ürünü? Hakkındaki şikayetleri duymadınız herhalde.