G403 ile uyumlu mouse pad

Kadirokms

80+
Reaksiyon skoru
76
Beyler g403 aldım ve bunun yanına bu mouse ile beraber çok güzel uyum sağlayacak bir mouse pad arıyorum tavsiyeleriniz ne olur?
Bütçem 100 tl bandında boyut 30x30 tarzı olursa sevinirim

Beyler g403 aldım ve bunun yanına bu mouse ile beraber çok güzel uyum sağlayacak bir mouse pad arıyorum tavsiyeleriniz ne olur?
Bütçem 100 TL bandında boyut 30x30 tarzı olursa sevinirim

Reis bu bana çok küçük gelir ya 25x21 boyutunda fareyi kaydırmamla beraber dışarı çıkar elim

@Asag

Sahte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sahte.

O ürün muhtemelen orjinal değil.
Adam 100% orijinal marka olsun demediği için onu attım. Tercihlerini belirtmiş, orta boy ve güzel demiş bu da tanımları karşılıyordu.

İlla isterseniz: SS 100 Tl'lik mouse padler var.

Adam 100% orijinal marka olsun demediği için onu attım. Tercihlerini belirtmiş, orta boy ve güzel demiş bu da tanımları karşılıyordu.

İlla isterseniz: SS 100 TL'lik mouse padler var.
Marka değil demedim, sahte dedim. Kullanıyor musunuz bu ürünü? Hakkındaki şikayetleri duymadınız herhalde.

Ben bunu öneririm

Küçük istemiş ama. ://

Marka değil demedim, sahte dedim. Kullanıyor musunuz bu ürünü? Hakkındaki şikayetleri duymadınız herhalde.

Küçük istemiş ama. ://
Yine de kaliteli en azından sahte değil ve 1 aylık ömrü yok :D
Sana demedim ki @Asag :(
İlla küçük istiyorsa bunu almalı zaten dursun diye attım.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag
4.2 oranında beğenildiği için ebet duymadım şikayet. Belki çok iyi değildir bilemiyorum.

Geri