Valorant az lp sorunu

CrawLu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
276
maç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo

maç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo
aynen bendede böyyle 18 veriyor 30 gidiyor

Bu çoğu kişi de olan bir şey ben de ve arkadaşlarımda da var bu sorun düzeltilecek diye biliyorum

konu yanlış yerde 1

2 elo yükselince düzelir genelde elo hell

Bu seninle ilgili bir sıkıntı değil oyunun rütbe sistemi sıkıntılı.

+1

Aynı şekilde bende de çerçeveden dolayı sanırım en fazla +21 veriyor ortalama 17 falan kaybedince de -30

çerçeveden dolayı değil önceki sezon bronz 2 çerçevesi olan hesapta gümüş 1 de kazanınca +41 verdi

Bronz eloda yakamı bırakmayan şey.
2.Bölümden sonra rekabetçi sisteminin içine ettiler. Geçen girdiğim maçta 19BK Verdi düşünebiliyor musun.
2'ye düşmüştüm tam çıkıcam bak sonuç bu:
Screenshot_304.png

ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK

Neyse bu sezonun 1.bölümünü Bronz3, Silver1 Olarak bitirip bu bölüm bitene kadar derecesiz ve spike girerim biraz daha aim geliştiririm. Gelecek bölüm rekabetçi kasarım.

ben demir 3'üm aynı şey bende bile var

Geri