aynen bendede böyyle 18 veriyor 30 gidiyormaç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo
Bu çoğu kişi de olan bir şey ben de ve arkadaşlarımda da var bu sorun düzeltilecek diye biliyorummaç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo
+1Gold eloda yakamı bırakmayan şey.
Aynı şekilde bende de çerçeveden dolayı sanırım en fazla +21 veriyor ortalama 17 falan kaybedince de -30maç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo
Ama bu sıralar hafif ben de düzeldi kazanınca +26 fln verdiBu çoğu kişi de olan bir şey ben de ve arkadaşlarımda da var bu sorun düzeltilecek diye biliyorum
Kaç maç kazandınız toplamda bu kısımdaAma bu sıralar hafif ben de düzeldi kazanınca +26 fln verdi
+1
Aynı şekilde bende de çerçeveden dolayı sanırım en fazla +21 veriyor ortalama 17 falan kaybedince de -30
Tam bilmiyorum oyundan bakıp yazayımKaç maç kazandınız toplamda bu kısımda
ben demir 3'üm aynı şey bende bile varmaç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo