Sistem özelliklerinizi yazın.Ekran Kartı Zayıf Olduğu İçin İşlemcinin Kullanımı Artarmı?Alıntıyı görüntüle
i5 10400fSistem özelliklerinizi yazın.
Oyun içinde MSI AfterBurner ile bakın görev yöneticisinden bakmak sağlıklı olmuyor.i5 10400f
G.skill 3000mhz ram
B460m Bazooka anakart
FSP 700 watt psu
Ekran Kartı 512mb amd nin eski kartı
James Donkey 512gb m2 ssd
Yükte ne durumda?i5 10400f
G.skill 3000mhz ram
B460m Bazooka anakart
FSP 700 watt psu
Ekran Kartı 512mb amd nin eski kartı
James Donkey 512gb m2 ssd
Afterburnerda maximum %15 seviyelerini görüyorum aynı yükteOyun içinde MSI AfterBurner ile bakın görev yöneticisinden bakmak sağlıklı olmuyor.
Usta Yük dediğin suan en fazla silkroad ta 8 oyun birden açıyorum baska oyun oynayamıyorumYükte ne durumda?
Değerlerin ss'ini atarsanız çok güzel olur.Afterburnerda maximum %15 seviyelerini görüyorum aynı yükte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta Yük dediğin suan en fazla silkroad ta 8 oyun birden açıyorum baska oyun oynayamıyorum
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın o zaman.Afterburnerda maximum %15 seviyelerini görüyorum aynı yükte
Usta Yük dediğin suan en fazla silkroad ta 8 oyun birden açıyorum baska oyun oynayamıyorum
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın o zaman.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın o zaman.
Değerlerin ss'ini atarsanız çok güzel olur.
Çok saçma değerler olmuşAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekran Kartı zayıf olduğu için böyle yükseliyorsa sorun yok. ben baska birşeyden dolayı korkmadım değilÇok saçma değerler olmuşEkran kartı düşük kalınca darboğaz var sanırım.
Normal gibi duruyor ama biraz daha fazla FPS alabilirdin bence o işlemci ile.Ekran Kartı zayıf olduğu için böyle yükseliyorsa sorun yok. ben baska birşeyden dolayı korkmadım değil![]()
Bu oyun 30fps den fazla vermez zatenNormal gibi duruyor ama biraz daha fazla FPS alabilirdin bence o işlemci ile.