- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uçaktayken çekmiştim ss'i bir daha oyun içinde deniyorum şimdi.Buyrun bakın kullanımlara çözünürlük 1080p değil mi ?
Uçaktayken çekmiştim ss'i bir daha oyun içinde deniyorum şimdi.Buyrun bakın kullanımlara çözünürlük 1080p değil mi ?
10100F, 2060s ile kullanılan bir işlemcidir. 1660s ile imkan yok.düşünmüyorum. görüyorum.
Darboğazın kralı var, işlemcin %93 ekran kartı %58Darboğaz yok değil mi?
Yok. 1660S ve 10100F darboğaz yapmaz, Warzone'un sorunudur yüksek ihtimal.Darboğazın kralı var, işlemcin %93 ekran kartı %58
ezbere dayalı çalışan ben değilim maalesef. öncelikle darboğaz nedir bunu bilmemiz gerekiyor. her oyunda aynı olup olmadığını öğrenmemiz gerekiyor.![]()
Ezbere dayalı çalışmayın lütfen.
Bak güzel kardeşim, adam Warzone oynuyor metin 2 değil. Eğer darboğaz olsa GPU kullanımı o kadar düşük olmazdı demi?ezbere dayalı çalışan ben değilim maalesef. öncelikle darboğaz nedir bunu bilmemiz gerekiyor. her oyunda aynı olup olmadığını öğrenmemiz gerekiyor.
aaa sistemde 10100f var. hayatta 1660 superle darboğaz yapmaz demek.. işte ezberci eğitim.
RYZEN 5 5600X GTX 1660 SUPER WARZONE | 720p 1080p 1440p 4K - YouTube10100F, 2060s ile kullanılan bir işlemcidir. 1660s ile imkan yok.
yanlış bakmadığına eminsin değil mi? "İŞLEMCİ" kullanımı %93.Bak güzel kardeşim, adam Warzone oynuyor metin 2 değil. Eğer darboğaz olsa GPU kullanımı o kadar düşük olmazdı demi?
Alıntıyı görüntüle
Gördüğün üzere değerler normal ayrıca uçakta çekmiş yere indiğinde değerler kaç oluyor bunu da öğrenmek lazım.
Bu yaşadığın şey darboğaz. ayarları yükselterek gpu kullanımı artırmayı deneyebilirsin. ayarlar istediğin fpsi alabildiğin en yüksek ayarlarda kalsın.