Bilgisayarın linki altta lütfen yardım edin eğer alınmaz diyorsanız Antalya'da başka bir pc önerir misiniz? lütfen. 
Fiyatını haketmiyor ve amaç nedir.Bilgisayarın linki altta lütfen yardım edin eğer alınmaz diyorsanız Antalya'da başka bir PC önerir misiniz? lütfen. ⬇
bu pcl ile oyun oynamayı planlamıyorsun de mi knk alınmazBilgisayarın linki altta lütfen yardım edin eğer alınmaz diyorsanız Antalya'da başka bir PC önerir misiniz? lütfen. ⬇
Yardımcı olabilmem(miz) adına ne için kullanacaksınız oyun sosyal medya bunu bilmemiz gerekiyor oyun içinse en bütçenizi 3000-4000Lere çıkarmak zorundasınız.Bilgisayarın linki altta lütfen yardım edin eğer alınmaz diyorsanız Antalya'da başka bir PC önerir misiniz? lütfen. ⬇
bence satın almayın işlemci idare edebilir ama içindeki ekran kartı ile anca 8 9 yıl öncesinin oyunlarını oynayabilirsiniz(2d basit oyunlar ve indie oyunlar hariç) bence paranızı biriktirip daha iyi bir sistem satın alın yada parça tavsiyesi isteyinBilgisayarın linki altta lütfen yardım edin eğer alınmaz diyorsanız Antalya'da başka bir PC önerir misiniz? lütfen. ⬇
Knk ekran kartını rx570 yapıp oyun oynamayı planliyorumbu pcl ile oyun oynamayı planlamıyorsun de mi knk alınmaz
o zaman oyun oynatabilir ama ekran kartının kötü olduğunu yada başka şeyleri bahane ederek fiyatı düşürmeye çalışın(psu rx 570 için yetersiz ve markası o kadar da kaliteli değil)Knk ekran kartını rx570 yapıp oyun oynamayı planliyorum
Oyun oynicam csgo pc building sim. FalanFiyatını haketmiyor ve amaç nedir.
Peki fiyatı kaça düşürürse almamı tavsiye ediyorsunuzo zaman oyun oynatabilir ama ekran kartının kötü olduğunu yada başka şeyleri bahane ederek fiyatı düşürmeye çalışın(PSU rx 570 için yetersiz ve markası o kadar da kaliteli değil)
Oynayamazsın. Günümüzde oyun içn alınacak giriş seviyesi sistem rx570+ 1600af dir ya da apu var ama tavsiye etmem.Oyun oynicam csgo PC building sim. Falan
Anladığım kadarıyla güncel oyunlarda oynayacaksınız o konularda sizi üzecektir.Oyun oynicam csgo PC building sim. Falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki fiyatı kaça düşürürse almamı tavsiye ediyorsunuz