12. Sınıflar Eğitime Başlıyor!

9. sınıf açılıyor mu? 8 ve 12 demişlerdi.

tm abi ölmeye hazır olun o zmn. hakkınızı da helal edin

Açılmayacağına yemin edebilirim, çünkü aylardır bir tarih verip sürekli o tarihi erteleyip öğrencileri boşuna heyecanlandırıyorlar

12.sınıflar diyor sadece.

1. Ortaöğretim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim ile başlayacak olup 01 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla da 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecektir.

LİSELERDE YÜZ YÜZE VE UZAKTAN EĞİTİME İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BELİRLENDİ (meb.gov.tr)

1. Ortaöğretim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim ile başlayacak olup 01 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla da 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecektir.

LİSELERDE YÜZ YÜZE VE UZAKTAN EĞİTİME İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BELİRLENDİ (meb.gov.tr)

@banxtre konuyu kilitleyebilir misiniz? İnsanlar paniğe kapılıyor yanlış bilgiden dolayı.

12.sınıflar diyor sadece.
Ortaöğretim kurumlarının tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ilişkin yapılamayan sınavlar, 01 Mart 2021 tarihinden itibaren iki haftayı geçmeyecek şekilde eğitim kurumu alan zümre başkanları kurulunca belirlenip planlanacak ve Covid-19 salgını kapsamında başta temizlik, maske ve fiziki mesafe kuralları olmak üzere alınan önlem ve tedbirlere uygun bir şekilde yüz yüze okullarda yapılacaktır

Geri