Evet mutasyonlu virüs var diye açmazlar olmazsa twitterda yine tag açarlarBilim kuruları kararına bakalır. Açılmaz sanmam
Hayır galiba açılmıyor 12ler açılacak gibi.9. sınıf açılıyor mu? 8 ve 12 demişlerdi.
1. Ortaöğretim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
1. Ortaöğretim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim ile başlayacak olup 01 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla da 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecektir.
LİSELERDE YÜZ YÜZE VE UZAKTAN EĞİTİME İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BELİRLENDİ (meb.gov.tr)
Aahaa yandık![]()
![]()
Ortaöğretim kurumlarının tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ilişkin yapılamayan sınavlar, 01 Mart 2021 tarihinden itibaren iki haftayı geçmeyecek şekilde eğitim kurumu alan zümre başkanları kurulunca belirlenip planlanacak ve Covid-19 salgını kapsamında başta temizlik, maske ve fiziki mesafe kuralları olmak üzere alınan önlem ve tedbirlere uygun bir şekilde yüz yüze okullarda yapılacaktır![]()
Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. İlk ve orta öğretimde sömestr dönemi 15 Şubat Pazartesi itibarıyla sona eriyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitim ise 1 Mart tarihinde başlayacak. Ortaöğretimde ise yüz yüze eğitimle ilgili detaylar belli oldu. İşte son...m.sabah.com.tr
12.sınıflar diyor sadece.