PS4 Slim Olanlar Oyunlardan Görüntü ve Konsol Görüntüsü Atsın

Konsolun fotoğrafını atamam şu an ama RDR2 ve TLOU2'de çektiğim fotolardan bazılarını bırakayım.

PS_App_20210215_080326.jpeg
PS_App_20210215_080340.jpeg
PS_App_20210215_080403.jpeg
PS_App_20210215_080356.jpeg

500 GB almamanı öneririm dostum
Slim modellerin 1TB modeli artık sıfır bulunmuyor. Arkadaş sıfır alacağı için mümkün değil.

hocam az daha koyup series s alabilirsin exclusive oynamıyorsan.
Arkadaş haklı. Bence de Series S daha mantıklı.

Eğer PS Ex. oyunlarını oynamayı düşünmüyorsanız, Gamepass ile hem bütçe dostu olur hem de yeni nesil olur. PS4'e 3700 TL asla verilmez, PS4 Pro'ya dahi o para verilmez. Sırf PS Ex. oyunu oynayacağım diyorsan 2. el PS4 Pro bakmanı öneririm, pazarlık ile 3000 TL'nin altına çok rahat alabilirsin.

Eğer PS Ex. oyunlarını oynamayı düşünmüyorsanız, Gamepass ile hem bütçe dostu olur hem de yeni nesil olur. PS4'e 3700 TL asla verilmez, PS4 Pro'ya dahi o para verilmez. Sırf PS Ex. oyunu oynayacağım diyorsan 2. el PS4 Pro bakmanı öneririm, pazarlık ile 3000 TL'nin altına çok rahat alabilirsin.
Game pass game pass game pass forza horizon 4 dışında bir tane kaliteli oyun yok diğerleri hep tırıvırı aylık 30tl değmez

Game pass game pass game pass forza horizon 4 dışında bir tane kaliteli oyun yok diğerleri hep tırıvırı aylık 30tl değmez
control var 45 tkl ea play var bf5 var a way out arkadaşı varsa asetta corsa var yarış oyunu pes 2021 başka aklıma gelmiyor gamepass te çok iyi değil dedeiğiniz gibi geras 5 hola serisi birde ve sot var

Unchartedı çok seviyorum xboxta olsa kesin xbox alırdım

Gears 5 indirimde 20 TL halo 30 ori 16 sea pf thieves 30 r6 26 (nfs pc edition da yok) the long dark 15 TL ye alınabiliyor. Sence hala aylık 30 değer mi
Sadece saydığım oyunlar mı var da böyle diyorsun? 100'den fazla oyun var.

SAKIN AMA SAKIN ALMA! 3999 TL'ye Xbox Series S al. PS4 Slim eskidi artık.

Eğer PS fanboyluğun varsa bilemem ama ben ps4 slim kullanıyorum 3.5 yıldır. Memnunum fakat bazı oyunlarda gerçekten yetmediğini hissediyorum. Teknik özellik bakımından Xbox Series S PS4 Slimin üzerinden tırla geçer.

Ayrıca Xbox Series S'in içinde SSD var. PS4 Slim'de HDD var.

Geri