forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
o psu ryzen 5 5600x+rtx 3060 ti +sıvı soğutma için yeterlimidir![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
saol
Rehber - Düşük-Orta Bütçe Kasa Önerileri [2021-Son Hali]
Arkadaşlar rehberime hoşgeldiniz; bugün kasa rehberi yapacağız, umarım beğenirsiniz. 300-350 TL Zalman N2 : 300 TL DarkFlash Pollux Mesh : 315 TL Zalman T7 : 300 TL Gametech X-Coler Mesh PRO : 380 TL Gametech Legend Mesh : 345 TL DarkFlash stokta olmadığı için 990 TL gözüküyor, normalde 310 TL...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Her Bütçe İçin PSU Önerileri [2021-Son Hali]
Arkadaşlar merhaba, bugün her bütçeye uygun PSU rehberi yapacağım umarım beğenirsiniz. Düşük-Orta Bütçe Aerocool VX PLUS 400W/500W/600W 500W olan modelin linkini bıraktım. FSP Hydro K 500W/600W/700W Yine 500W olanının linkini bıraktım. XPG Pylon 550W/650W 550W olanın linkini bıraktım. Cougar...forum.donanimarsivi.com
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeterlidir. Fakat bence sıvı soğutma için vb XPG Invader daha iyi olabilir. 8 adet fan desteği vardı.o psu ryzen 5 5600x+rtx 3060 ti +sıvı soğutma için yeterlimidir
yukarıya 240mm sıvı soğutucu veya kule tipi soğutuc takabilirim demi
darkflash sıvı soğutucu sığıyormu(slot sayısı 7 deniliyor) .güzel ve 4 adet fanı var daha ekonomik gibiYeterlidir. Fakat bence sıvı soğutma için vb XPG Invader daha iyi olabilir. 8 adet fan desteği vardı.
![]()
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Darkflash Aquarius'a da 240mm sıvı soğutucu sığar. Olmazsa öne de takabilirsiniz yani. Fakat çoklu fan kurulumları için XPG Invader daha uygun hocam.darkflash sıvı soğutucu sığıyormu(slot sayısı 7 deniliyor) .güzel ve 4 adet fanı var daha ekonomik gibi
galiba sığıyor
ben o kadar fan takacağımı düşünmüyorum hocam.en iyisi darkflash alıyım ve önü meshDarkflash Aquarius'a da 240mm sıvı soğutucu sığar. Olmazsa öne de takabilirsiniz yani. Fakat çoklu fan kurulumları için XPG Invader daha uygun hocam.
ön 3 arka 1 fan, sıvı soğutmayı da üste takarsanız mis gibi olurben o kadar fan takacağımı düşünmüyorum hocam.en iyisi darkflash alıyım ve önü mesh