95tl ye bu internet normal mi?

hayır hiçbir sorun yok. Sadece bir şey fark ettim sanki önceki çektiği yerlerden çekmiyor gibi. Ev çok büyük sinyal azalması hissettirdi. Ama hız.. müthiş eskiye oranla
hocam biz bildiğim kadarıyla 16 mbs 118tl veriyoruz ama 8 falan alıyorum (kablosuz) millenicom modemi ayrı mı oluyor eğer öylese odama orta kata koymak istiyorum ki her yerden çeksin bir sıkıntı çıkar mı ?

hocam biz bildiğim kadarıyla 16 mbs 118tl veriyoruz ama 8 falan alıyorum (kablosuz) millenicom modemi ayrı mı oluyor eğer öylese odama orta kata koymak istiyorum ki her yerden çeksin bir sıkıntı çıkar mı ?
şöyle, modeminizi soruyorlar. Bizimki uyumluydu ekstra modem almadık. Kendi modemleri de var isterseniz 240 tl falandı

13 mbps download
0.42 upload
TürkTelekom arkadaşlar hiç pingim yok ama internetim çok yavaş bu paraya daha iyi internet almak mantıklı mı
Benim eski internetim bende 95 tl ödüyodum türk telekom hipernete geçtim 23 mbps dowland 5,60 uploud 105 tl

tamamdır hocam bir babamla konuşayım bakalım
ben babamı zor ikna ettim şuan memnun kendisi ögretmen canlı ders yapıyo 0.40 uploaddan 6 uploada geçişi fark etti

13 mbps download
0.42 upload
TürkTelekom arkadaşlar hiç pingim yok ama internetim çok yavaş bu paraya daha iyi internet almak mantıklı mı
bizde 12 dow 0.5 up 90 95 tl sanırım sğper online ama ping çok fazla.

Vodafone fiber varsa onu kesin tavsiye ederim. 100 download 19 a yakın upload alıyorum 85 TL'ye

Çok kötü hocam. Türk telekom 95 tl veriyoruz, 27 Down 7 Upload alıyorum.

ben babamı zor ikna ettim şuan memnun kendisi ögretmen canlı ders yapıyo 0.40 uploaddan 6 uploada geçişi fark etti
hocam imkansız oldu benim iş bizim ev max 16 mbs miş imza toplayıp superonline altyapı isticez galiba 10 imza mı ney istiyolarmış

13 mbps download
0.42 upload
80 liraya 30mbs download 7upload alıyorum

95 veriyorum 61down
14up alıyorum hocam çok kötü sizin ki

hocam imkansız oldu benim iş bizim ev max 16 mbs miş imza toplayıp superonline altyapı isticez galiba 10 imza mı ney istiyolarmış
ben baktıgımda 16 göstermişti aradım 74 dedi 35 i de verdi yani

Geri