İnternet hızım bir anda 900mbps ye çıktı

Predetory

80+
Reaksiyon skoru
6
Başlıkda da bahsettiğim gibi arkadaşlar oyun indirmeye kalktığımda her şey saniyesinde iniyordu speed test yaptım ve internet hızım çok fazla artmıştı bunun nedeni ne olabilir ?
İnternetim Superonline Superonlineyi arayp söylemek de istemiyorum hız için :D biraz baktım herhangi bir paket aldım mı diye almadım da .

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    63.2 KB · Hit: 93
  • IMG_3603.webp
    IMG_3603.webp
    1.3 MB · Hit: 65
Son düzenleme:
bana öyle bişey olsun söylersem :D lütfen benimde başıma gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başlıkda da bahsettiğim gibi arkadaşlar oyun indirmeye kalktığımda her şey saniyesinde iniyordu speed test yaptım ve internet hızım çok fazla artmıştı bunun nedeni ne olabilir ?
İnternetim Superonline Superonlineyi arayp söylemek de istemiyorum hız için :D biraz baktım herhangi bir paket aldım mı diye almadım da .
dsadafwsasdfsa dostum çok şanslısın

şimdi ararsam da düşürürlerse kötü olur :d

İnşallah bizimde başımıza gelir amin 😊

Aaaaa bende de aynısı oldu.
2020-05-06.webp

1588750865078.webp

Aaaa bende de aynısı oldu (!)

Son düzenleme:
ben turk telekom 24megabitlik internet kullanıyorum oyun inerken bi ara 2gb a çıktı hızı :D:D tabi sonra 1 saat boyunca 1megabit

Geri