[Soru]Tek 2070 Super ile ethereum kazmak.

TyphoS

80+
Reaksiyon skoru
44
Merhaba arkadaşlar,

Benim AMD ryzen 5 3600x ve 2070 süper ekran kartlı bir sistemim var. Şuan çalıştığım için bilgisayarı neredeyse hiç kullanmıyorum. Boşta duracağına mining yapsam sizce tek kart ile karlı olur mu olmaz mı? Miningin nasıl yapıldığı hakkında teknik olarak bir bilgim yok ama kolayca öğrenirim. Ne dersiniz bilgisayarım boşta duracağına mining yapmalı mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sıcaklık değerleri düşük olması şartıyla yap.

Merhaba arkadaşlar,

Benim AMD ryzen 5 3600x ve 2070 süper ekran kartlı bir sistemim var. Şuan çalıştığım için bilgisayarı neredeyse hiç kullanmıyorum. Boşta duracağına mining yapsam sizce tek kart ile karlı olur mu olmaz mı? Miningin nasıl yapıldığı hakkında teknik olarak bir bilgim yok ama kolayca öğrenirim. Ne dersiniz bilgisayarım boşta duracağına mining yapmalı mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
günlük full çalıştırarak ortalama aylık 1000-1200tl gibi bir para kazanabilirsin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız
bu videodan temel şeylerini öğrenebilirsiniz sistem boş duruyorsa yapabilirsiniz (bu değerler tahminidir)
eğer cevabım sorunu karşılyorsa rapor et kısmından en iyi cevap verirsen sevinirim

Teşekkür ederim cevaplar için o zaman denemekte fayda var. Zarar etmiyoruz nasıl olsa 3 5 bir şey kalırsa kardır bu zor günlerde.

35.40 mu civarı bir kazım hızı var sizce iyi mi yapabileceğimiz ekstra ayar yada iyileştirmeler var mı?

1050 ti ile yapılır mı? elektrik faturası fazladan kaç tl gelir karım ne kadar olur

Bence yapın.

Bir sorum daha olacak kusura bakmayın acemilik. Bu havuzlardan hangisi daha mantıklı? Yada mantıklı havuz diye bir şey var mı? Hepsi aynı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri