Rog Strix 1650 Super vs MSİ 1660 Super ventus XS OC

Solotov

80+
Reaksiyon skoru
137
Herkese selamlar arkadaşlar iki sistem arasında belirsizlikte kaldım işlemcileri aynı.Ram ssd kapasitesi vs önemli değil sadece ekran kartı konusunda kararsız kaldım.Bir tanesinde Asus rog strix 1650 super diğerinde ise MSI GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC Ekran kartı modeli mevcut. Kafamı karıştıran MSİ markasının 1660 super modellerinde ventus, ventus XS , gaming X gaming Z gibi bir çok farklı çeşit bunları bana açıklarsanız sevinirim.Lütfen yorumlara bu fiyata alınmaz 100 tl ekle şunu al gibi yorumlar yazılmasın. Almayı düşündüğüm sistemlerin linkini aşşağıya bırakacağım.İki sistemdede işlemciyi ryzen 5 3500x seçeceğim sadece ekran kartlarını yorumlarsanız sevinirim sevgiler.Bir fikir beyan edecekseniz lütfen nedeni sebebi ile yazın aksi halde yorumda bulunmayın =)
Sinerji Warmachine Ryzen 3 3300X 8GB 256GB SSD GTX1650 Super fiyatı
UNLOST ECO v2 - inventus

Arada fiyat farkı var. Ama bekleyebiliyorsanız bekleyin piyasa düzelince alırsınız.

Unlost eco ben de toplamıştım ama önermem

unlost'un pc ler almanı önermem ya kronik olur ya pahalı.

Sebebi nedir ve birebir aynısını mı topladınız ?
Hayır, öncelikle ürünleri kutusuz gönderdi, 2. el mi değil mi bilmiyorum bile. İnventustan toplamıştım çok bi ilgi de görmedim. Unlostun anlaştıklarına güvenme zaten pahalı da

1660s 1650s e göre daha güçlü aslında sonuç belli:) gerisine karışmıyorum sana bırakıyorum ama psuyu da kaliteli bir şey al ömürlük olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,346
Üyeler
192,690
Son üye
TolgahanYagzz
Geri