PUBG FPS Drop Sorunu

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Selamlar, PC alalı 5 ay falan oldu. Ama şöyle bir durum var ki PUBG'de çok FPS drop yiyorum. Normalde 100-130 FPS alırken bazen aniden 50'ye düşüyor. Bu durumu genelde oyunu ilk açtığımda sık yaşıyorum, daha sonra biraz oynayınca azalıyor drop'lar. MSI Afterburner'a baktım ekran kartı kullanımım normal. Drop girince değişmiyor pek. Sorun kaynağı ne olabilir?

Ekran kartın veya işlemcin çok ısınıyor olabilir mi?

Keşke 3600 lük yerine 2x8 3000 lik alsaydın fps drop sorunun çözülürdü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8gb lık ram PUBG için yetersiz
Teşekkür ederim cevabınız için. Yani sistemsel arıza yok değil mi? Sadece RAM yetersiz olduğu için.

Ekran kartın veya işlemcin çok ısınıyor olabilir mi?
Genelde ekran kartım 56, işlemcim 56 derece.

Keşke 3600 lük yerine 2x8 3000 lik alsaydın fps drop sorunun çözülürdü

8gb lık ram PUBG için yetersiz
Dakika:14.00
Akıcı bir deneyim sunar.

Teşekkür ederim cevabınız için. Yani sistemsel arıza yok değil mi? Sadece RAM yetersiz olduğu için.

Evet.
İstersen PUBG yi SSD ye at en azından harita yüklenmesini ve ramden yemesini azaltabilirsin.

Sistemsel bir arıza olduğunu sanmıyorum.
Ram'den olabilir ama onu da sanmıyorum tabi en yüksek ayarda oynamıyorsan.

Dakika:14.00
Akıcı bir deneyim sunar.
Şuan dinleyemiyorum ama eskiden bende çok fazla pubg oynardım ve bende de harita yüklenme ve fps drop sorunu olurdu.
PUBG ye ilk bilgisayarımı aldığım zaman ultra ayarlarda 120 fps aldığımı bilirim 8 gb ram le.
Pubg nin güncellemeleri geldikten sonra hdd ve ram yetersiz kalmaya başladı.
Pubg yi ssd ye attığım zaman biraz olsa da rahatlamıştı.
Kendi 8 gb 2400 mhz rai satıp imzamdaki ramlare geçince ne fps drop nede harita yüklenme sorunu çıktı

Sana önerebileceğim tek çare oyuna girmeden önce görev yöneticisinden ram yiyen uygulamları kapat (discord dahil).2. olarak PUBG yi SSD ye at

Selamlar, PC alalı 5 ay falan oldu. Ama şöyle bir durum var ki PUBG'de çok FPS drop yiyorum. Normalde 100-130 FPS alırken bazen aniden 50'ye düşüyor. Bu durumu genelde oyunu ilk açtığımda sık yaşıyorum, daha sonra biraz oynayınca azalıyor drop'lar. MSI Afterburner'a baktım ekran kartı kullanımım normal. Drop girince değişmiyor pek. Sorun kaynağı ne olabilir?
Ekran kartı driver'ını güncellemeyi unutmayın:)

Driver'larım güncel, PUBG SSD'de, En düşük ayarlarda oynuyorum oyunu. Teşekkürler cevaplarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,363
Üyeler
195,347
Son üye
FERMANAKGÜL
Geri