Çok büyük bir hata olur.Arkadaşlar. 1000 lira param var laptopumu da 2.000 e satıp 3.000 lirayı dolar yapsam mı?
Hocam şu an hiçbir şey belli değil zaten elindeki parayla doları kaçtan alıp kaça vereceksin bunlar önemli noktalar. Ülke için önemli nokta 11 Mayıs, 11 Mayıs ve sonrası günlerde yükseliş durursa ve artmazsa ya da sabitlenirse iyi ama dolar 7.20 paritesini (Rahip Brunson Krizinde en yüksek kur görülmüştü) kırarsa 7.50'ye kadar yolu var.Arkadaşlar. 1000 lira param var laptopumu da 2.000 e satıp 3.000 lirayı dolar yapsam mı?
Neden ?Çok büyük bir hata olur.
Rahip yüzünden yükseklik bu kadar oldu. Direk verseler suan 6.5 u geçmezdiHocam şu an hiçbir şey belli değil zaten elindeki parayla doları kaçtan alıp kaça vereceksin bunlar önemli noktalar. Ülke için önemli nokta 11 Mayıs, 11 Mayıs ve sonrası günlerde yükseliş durursa ve artmazsa ya da sabitlenirse iyi ama dolar 7.20 paritesini (Rahip Brunson Krizinde en yüksek kur görülmüştü) kırarsa 7.50'ye kadar yolu var.
Ya devlet amerika ile masaya otursa en azindan 3 aylığına kur sabitlense olmazmi ?Hocam şu an hiçbir şey belli değil zaten elindeki parayla doları kaçtan alıp kaça vereceksin bunlar önemli noktalar. Ülke için önemli nokta 11 Mayıs, 11 Mayıs ve sonrası günlerde yükseliş durursa ve artmazsa ya da sabitlenirse iyi ama dolar 7.20 paritesini (Rahip Brunson Krizinde en yüksek kur görülmüştü) kırarsa 7.50'ye kadar yolu var.
Korono yüzünden dolar yükseldiği için korona geçtiği zaman dolar 6.5 TL seviyesine düşer diye düşünüyorum.Neden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rahip yüzünden yükseklik bu kadar oldu. Direk verseler suan 6.5 u geçmezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya devlet amerika ile masaya otursa en azindan 3 aylığına kur sabitlense olmazmi ?
OlabilirKorono yüzünden dolar yükseldiği için korona geçtiği zaman dolar 6.5 TL seviyesine düşer diye düşünüyorum.
Ayrıca o rahip konusuna çok girmek istemiyorum ama o konu'da ısrarcı olmasaydık ABD bizi elinde oynatırdı.
Neden?@White Ravens Teşekkürler daha da artıcak gibi duruyor
Üretim yok, stoklar bitti, zaten ekonomik olarak iyi değildik. Şimdi esnaf kepenk açamıyor. Yukarıda zaten konuşuldu bu konularNeden?
knk 712 modeli gaming gecesinde 170-180 civarında bulunuyodu şimdi 560 tl en ucuzuSanırım stoklarda tükenmiş James Donkey 710 ondan bu uçuk fiyat.
İşte aga stoklar yok o yüzdenknk 712 modeli gaming gecesinde 170-180 civarında bulunuyodu şimdi 560 TL en ucuzu
oğlum domates mi bu o kadar artamaz abi çok saçma 2 katı ne demekİşte aga stoklar yok o yüzden
Hahaha güldüm valla haklısın. Böyök oyun var yeğenoğlum domates mi bu o kadar artamaz abi çok saçma 2 katı ne demek