Pc sessizce kapanıyor

OxyVee

80+
Reaksiyon skoru
128
Selam herkese, bilgisayarı kullanırken aniden kapanıyor daha detaylı anlatim monitörde sinyal kesildi diyor pc çalışıyor fanlar dönüyor sonra yeniden başlıyor ama fanlar durmuyor yani fanlar durmadan bir anda yeniden başlıyor sürekli olmuyor ama cidden can sıkıcı

Selam herkese, bilgisayarı kullanırken aniden kapanıyor daha detaylı anlatim monitörde sinyal kesildi diyor pc çalışıyor fanlar dönüyor sonra yeniden başlıyor ama fanlar durmuyor yani fanlar durmadan bir anda yeniden başlıyor sürekli olmuyor ama cidden can sıkıcı
gecmıs olsun hocam aldıgınız yere goturebılırsınız benım bır sorunum oldu mu aldıgım yere gotururum

ekran kartı modeliniz nedir ?

evet güncel ama ben psu ile alakalı olduğunu düşünüyorum 230w yetmiyor sanırım eski biraz pc
230w psu bencede yeterli değil ikinci el veya sıfır 400w falan kullansanız daha sağlıklı olabilir.

230w psu bencede yeterli değil ikinci el veya sıfır 400w falan kullansanız daha sağlıklı olabilir.
evet 400w aldım öğrenci olduğum için bütçem çok azdi 2.el aldım o da bozuk çıktı , şansa değiştiricem yakın zamands

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,941
Üyeler
191,185
Son üye
benimniyepcmyok
Geri