Talha Özer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Eminim hocam 10. SınıfımSen liseli olduğundan emin misin? 60’lık emekli parasını yiyen dayı gibi konuşuyorsun. Yanlış anlama.
Eminim hocam 10. SınıfımSen liseli olduğundan emin misin? 60’lık emekli parasını yiyen dayı gibi konuşuyorsun. Yanlış anlama.
Çok akıllıca bir konuşma dedem gibi konuştun .dOnline eğitimden verim alamamak çok olası. Ama emin ol herkes verim alamıyor. Ki olacak sınavlar çok düşük bir konu bandını kapsıyor. Çalışıp bu konuları kapatabilirler. Bahane isteyene çok bahane...
Çok akıllıca bir konuşma dedem gibi konuştun .d
Bende oldum vldsv biz gittiysek herkes gidecek bide bizim okul 1 ve 4 arasınada ders koyuyor devlet okulu olmasına kjendime zaman bile ayıramıyorumBen gidip sınav oldum 1. dönem, ben gittiysem herkes gidecek.
virgülün önemibu ülkede çalışmayıp anlamayan maddi durumdan derse giremeyen kadar zamanını ayıran çalışan eğlencesinden sosyal medyasından oyunundan kısıp ders çalışan bir tayfa var
orta okul ortalamam 99 bu yıl buyuk ihtimal 60 falan olacakşundada hem fikiriz çevremdeki çalışkan arkadaşlarımdan da öğrenciler olarak en azından dersi dinleyip sınav zamanı çalışan kitleden okul olduğu zamana göre verimimiz %30 -40 düştü
Keşbişolsun, lgs için 8.sınıfa kas sen boşver sınıfta kalma yeter.orta okul ortalamam 99 bu yıl buyuk ihtimal 60 falan olacak