Neler Yeni

liselere iptal 1m tweet

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Ben taa keçiörenden çankayaya gidiyorum gidis gelis metro+otobus toplamda 4 kere toplu tasıta biniyorum otobusler caka caka dolu oluyor tamam benim okulum onlemleri iyi alıyor ama bu yeterli degil okulda kapmasam otobusde kapma olasılıgım cok cok yuksek
Bende keçiörendeym lan kdlvmkfd

akan

80+ Bronze
Forumda konuyu açan, açanlara destek veren herkes imkanı olmayanların hakkını savunuyor kardeşim bırakın onlar bile kendi haklarını savunmuyor sizin onları savunduğunuz kadar ?
Açıkça dürüstçe desenize 3-5 konuyu yetiştiremedik o kadar üşengeciz biz o yüzden düşük alacağız hem kendimizi de yormak istemiyoruz.
Milyonlarca genç bu sınavlardan geçti çoğu fen lisesi dahil tüm liselerde kimse derste aman aman bir şey anlamadı evde emek veren sınavlarında iyi yaptı keza bu ygs-lys-tyt-ayt için de aynı geçerlilikte devam etti.
1m tweeti atan arkadaşlara soruyorum öncelikle önceden okul varken tüm sınavlarınız 100 dü galiba değil mi ? ahaha
YKS sıralaması 5000 olan anadolu lisesi mezunu biri olarak her şeyi kendi emeğimle hallettim okul illaki bi ortam hazırlar konuyu öğrenirken ama asıl kişinin kendisinde biter.İstediğinizde ulaşabildiğiniz binlerce kaynak var online eğitimi kötüleyip fakirleri savunmayı bırakın zaten açık açık belli hepiniz aslında kendinizi düşünüyorsunuz tweete gelince fakir edebiyatı.
Sadece fakirlik değil, biliyorsunuz ki Türk ebeveynleri umursamaz, çocuklar da (daha bu konuda bilinçli olmadıkları için) derslere katılmıyor. Bizim okulumuz derse katılım oranlarını açıkladı %50 üstü katılımı olan yok neredeyse, fen lisesi burası ha. Kimse 1 konu dahil bilmiyor. Bu yüzden sınavlar iptal olmalı.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Hangi mahalle şefkat mahallesindeyim ben :D
Ihlamurun o taraflar değil mi geliyorum arada .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece fakirlik değil, biliyorsunuz ki Türk ebeveynler umursamaz, çocuklar da (daha bu konuda ciddi olmadıkları için) derslere katılmıyor. Bizim okulumuz katılım oranlarını açıkları %50 üstü olan yok neredeyse, fen lisesi burası ha. Kimse 1 konu dahil bilmiyor. Bu yüzden sınavlar iptal olmalı.
Benmkiler tam tersi dersdeyken yanımda bekliyorlar sen düşün halimi .d

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam öğrencilere şöyle bir teklif sunulsa mesela sınav yok ders yok ama okullar ne zaman açılırsa kaldığınız sınıftan devam edeceksiniz kabul ederlermi ? hayır o zaman gereksiz konu
Ben ederim hatta bana 12.sınıfı baştan göstersinler adam gibi bişey anlayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,129
Üyeler
163,949
Son üye
Aedirnn
Top Bottom