liselere iptal 1m tweet

Kimse bana kızmasın ama
Açın lan artık şu okulu 😞

Kendinizi karantinaya alırsınız olur biter.
hocam bu bu kadar kolay bişey değil uyup uymayanlar illaki
hocam öğrencilere şöyle bir teklif sunulsa mesela sınav yok ders yok ama okullar ne zaman açılırsa kaldığınız sınıftan devam edeceksiniz kabul ederlermi ? hayır o zaman gereksiz konu
ders yok diye bişey yokki corona düştüğünde sınav yapsınlar paşa paşa gider sınavıma giderim öncesindede çalışırım

Bizim sadece alan dersleri kaldı 1.dönem sınavları açıkcası güzelce düm düz sevdi beni çok sevdi 2.dönem sınavlarını olmasını istemiyorum yahu bi yandan sınav bi yandan aile ohoğğğ.

Haklısın öğrenciler çalışmadı fakat korona ve risk var.
Maskeni tak , sperliğini tak , mesafeni koru ve mümkün ise tek kullanımlık koruyucu kiyafet giy.

Çalışamayanlar? Online eğitimden bir şey anlamayanlar? Hocaların keyfine göre sabahtan akşama kadar normal ve telafi derslere katılanlar? İmkansızlıktan katılamayanlar? Yaz, yaz gazeteci yaz. :)
Online eğitimden verim alamamak çok olası. Ama emin ol herkes verim alamıyor. Ki olacak sınavlar çok düşük bir konu bandını kapsıyor. Çalışıp bu konuları kapatabilirler. Bahane isteyene çok bahane...

Çalışamayanlar? Online eğitimden bir şey anlamayanlar? Hocaların keyfine göre sabahtan akşama kadar normal ve telafi derslere katılanlar? İmkansızlıktan katılamayanlar? Yaz, yaz gazeteci yaz. :)
bu ülkede çalışmayıp anlamayan maddi durumdan derse giremeyen kadar zamanını ayıran çalışan eğlencesinden sosyal medyasından oyunundan kısıp ders çalışan bir tayfa var

Online eğitimden verim alamamak çok olası. Ama emin ol herkes verim alamıyor. Ki olacak sınavlar çok düşük bir konu bandını kapsıyor. Çalışıp bu konuları kapatabilirler. Bahane isteyene çok bahane...
Sen liseli olduğundan emin misin? 60’lık emekli parasını yiyen dayı gibi konuşuyorsun. Yanlış anlama.

ağzına sağlık
bunu da düşün
bu ülkede çalışmayıp anlamayan maddi durumdan derse giremeyen kadar zamanını ayıran çalışan eğlencesinden sosyal medyasından oyunundan kısıp ders çalışan bir tayfa var

Geri