Neler Yeni

liselere iptal 1m tweet

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bence sınavlar olmalı ama online olması daha sağlıklı olur.
Dersler online sınavlar yüz yüze nerde adalet 🤕
Online olsa sence kim çalışıp hakkıyla yapar, ben sana diyim en az %75 kendi hakkıyla yapmaz.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
bu arada ülke twite göre yönetilmez öğrenciler çalışmadılar uyudular sınav gelince yok korona yok riskli

yani şöyle oturup konuşuyonuzya buradan bi kayasım geliyor yok uyudular virüs başladığından 0 şaka toplasan 20 kere evden çıktım adamlara sallamayı çok biliyorsunuz çok mu anlıyor zannediyorsunuz anayanlar bu öğrenciler sadece istanbulda vs de değil doğudada var biliyormusunuz hiç sanmıyorum tek derdinizz çocuklar çalışmadı ne anladılarki çalışsınlar şakamı yapıyorsunuz 1 vaka varken kapatıp 5k vaka varken açmak sadece SALAKLIK tır benim 2 sınav için ümraniyeden kalkıp 8:10 a kadar çekmeköye gitmem gerekiyor ki okula yürüyüş yolu bile yok ben gene iyiyim millet nerelerden nerelere gidiyor neymiş öğretmenler aşılanacakmış havvayı alsın zaten virüs onlara göre bulaşıyor bak devlet diyor turistlere bulaşmaz hadiaçalım okullarda çocuklar taşımaz öğretmenler yeter tek bildiğiniz o daracık dünyalarınızdan sesini duyurmaya çalışan öğrencilere çalışsaydınız demek siz dert bilgisizlikmi sanıyorsunuz çsalar %90 50 alsa ne oalcak ne kadar süre takılacak ama 1 hasta olanı ölen belki çocukları düşünün onlar ne kadar taklıır ? aile kızar geçer nota sen hiç oğlu ölen annenin unuttuğunu gördünmü hayır hiç sanmıyorum

karışık olmuş olabilir sinirle yazıyorum özür dilerim

konuşacağınıza susun zira boşa oksijen israfında bulunmayın.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
2 hafta sonra içinde dişimi sıkarak 1. dönemi bitirdim, kimse kusura bakmasın ama iptal olsun diyenlerin sadece %1'lik bir kısmının geçerli bir sebebi var.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1m tweet atmış lar iptal olur mu sizce bence iptal olmalı ve 1m tweet sağlam tweet
aga ben şuan sınava hazırım ama ya korona olursak bizim sınıftaki 2 3 zeka küpü full dışarda habire story atıyolar ya onlarda varsa ve bize bulaşırsa ozaman ne olacak ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
2 hafta sonra içinde dişimi sıkarak 1. dönemi bitirdim, kimse kusura bakmasın ama iptal olsun diyenlerin sadece %1'lik bir kısmının geçerli bir sebebi var.

aynen korana %1 lik kesimin sorunu

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Sınavlar olabilir belki de Sınıfta kalma olmamalı.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Aga sınav olmasa neye göre sınıfta kalma/geçme olacak ki

Sınavın olmaması gibi bir şey söz konusu değil

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
ben şahsen sınavdan sa coronadan sınava çalışılır aga ama okulları açıp coronayı çoşturmak geri sil baştan min 2 ay daha ertelenicek bizim dışarı çıkma olanağımız ve kafeleride aynı zamanda açıyolar bari 15 şubatta sınavları yapsaydınız 1 martta kafeler açılsaydı aynı yere denk getiriyolar coronada çoşucak

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
14-18 yaşındaki insanlar için çok da büyük bir risk değil, %1'lik dediğim kısım cidden imkanı olmayanlar veya sağlığı yerinde olmayan insanlar.
çocuklar yalnız yaşamıyor zaten çocuklar "taşıyıcı" oluorlar sen aldın okuldan farketmedin annene bulaştırdın ölümünesebep oldun bunla yaşarmısın,zannetmiyorum

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
14-18 yaşındaki insanlar için çok da büyük bir risk değil, %1'lik dediğim kısım cidden imkanı olmayanlar veya sağlığı yerinde olmayan insanlar.
risk önemli değil yaymak önemli milletin evinde dedesi ninesi yaşıyo düşünmeliyiz onlarıda

şahin doğan

80+ Platinum
okumayıp sınıf atlamayı isteyen liselilerin attığı 1m tweeti çekirdek kola ile takip ediyorum ( linçlemeyin takmıyorum )

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam