hocam okumamak la alakası yok zamanında açtılar sil baştan corona uçtu buna herkes hem fikirokumayıp sınıf atlamayı isteyen liselilerin attığı 1m tweeti çekirdek kola ile takip ediyorum ( linçlemeyin takmıyorum )
aynen ya olsun da bıtsın artık arkadasımla 3 kere hazırlandık 3 u de ıptal oldu zoom uzerınden ya bız napalım lıse 2 yımOlsun aga bir daha ertelemesinler ya 3 keredir erteleniyor çalışsaydınız aga
1 haftada tüm dersler bitirilir zaten
Kendinizi karantinaya alırsınız olur biter.risk önemli değil yaymak önemli milletin evinde dedesi ninesi yaşıyo düşünmeliyiz onlarıda
hocam öğrencilere şöyle bir teklif sunulsa mesela sınav yok ders yok ama okullar ne zaman açılırsa kaldığınız sınıftan devam edeceksiniz kabul ederlermi ? hayır o zaman gereksiz konuhocam okumamak la alakası yok zamanında açtılar sil baştan corona uçtu buna herkes hem fikir
M si için dik doğru çizmek gerekiyor hertürlü ters köşe çizebilmek içinAyvayı yedim desene. Matematiğin M'sini bilmiyorum.
İptal olmak zorunda 2023 sandık başında neler olacağını biliyorlar1m tweet atmış lar iptal olur mu sizce bence iptal olmalı ve 1m tweet sağlam tweet
1m tweet atmış lar iptal olur mu sizce bence iptal olmalı ve 1m tweet sağlam tweet
Ben de liseye gidiyorum ama eminim ki bu tweetleri ders çalışmayanlar attı1m tweet atmış lar iptal olur mu sizce bence iptal olmalı ve 1m tweet sağlam tweet
gereksiz bir kitle.1m tweet atmış lar iptal olur mu sizce bence iptal olmalı ve 1m tweet sağlam tweet