Neler Yeni

liselere iptal 1m tweet

samet4747

80+ Platinum
Ben gidip sınav oldum 1. dönem, ben gittiysem herkes gidecek.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Online eğitimden verim alamamak çok olası. Ama emin ol herkes verim alamıyor. Ki olacak sınavlar çok düşük bir konu bandını kapsıyor. Çalışıp bu konuları kapatabilirler. Bahane isteyene çok bahane...
Çok akıllıca bir konuşma dedem gibi konuştun .d

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
şundada hem fikiriz çevremdeki çalışkan arkadaşlarımdan da öğrenciler olarak en azından dersi dinleyip sınav zamanı çalışan kitleden okul olduğu zamana göre verimimiz %30 -40 düştü

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Ben gidip sınav oldum 1. dönem, ben gittiysem herkes gidecek.
Bende oldum vldsv biz gittiysek herkes gidecek bide bizim okul 1 ve 4 arasınada ders koyuyor devlet okulu olmasına kjendime zaman bile ayıramıyorum :(

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Benm ortalamam 87 geldi sadece 1.dnem notları :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. dönem de olursak ohoğğğğ 70 felan olur herhalde hüğğ

• Beğen

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Forumda konuyu açan, açanlara destek veren herkes imkanı olmayanların hakkını savunuyor kardeşim bırakın onlar bile kendi haklarını savunmuyor sizin onları savunduğunuz kadar ?
Açıkça dürüstçe desenize 3-5 konuyu yetiştiremedik o kadar üşengeciz biz o yüzden düşük alacağız hem kendimizi de yormak istemiyoruz.
Milyonlarca genç bu sınavlardan geçti çoğu fen lisesi dahil tüm liselerde kimse derste aman aman bir şey anlamadı evde emek veren sınavlarında iyi yaptı keza bu ygs-lys-tyt-ayt için de aynı geçerlilikte devam etti.
1m tweeti atan arkadaşlara soruyorum öncelikle önceden okul varken tüm sınavlarınız 100 dü galiba değil mi ? ahaha
YKS sıralaması 5000 olan anadolu lisesi mezunu biri olarak her şeyi kendi emeğimle hallettim okul illaki bi ortam hazırlar konuyu öğrenirken ama asıl kişinin kendisinde biter.İstediğinizde ulaşabildiğiniz binlerce kaynak var online eğitimi kötüleyip fakirleri savunmayı bırakın zaten açık açık belli hepiniz aslında kendinizi düşünüyorsunuz tweete gelince fakir edebiyatı.

• Beğen

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Ben taa keçiörenden çankayaya gidiyorum gidis gelis metro+otobus toplamda 4 kere toplu tasıta biniyorum otobusler caka caka dolu oluyor tamam benim okulum onlemleri iyi alıyor ama bu yeterli degil okulda kapmasam otobusde kapma olasılıgım cok cok yuksek

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,120
Üyeler
163,947
Son üye
Ersincan35
Top Bottom