Sizce hangi operatöre geçmeliyim

Revewkis

80+
Reaksiyon skoru
50
Evimde fiber internet var ama 2 yıl önce seçtiğimiz internet yüzünden 16 download olan interneti 9, 2 upload olan ise 0.40 felan alıyorum bu yüzden türk telekoma çok sinirliyim ve en iyisi olsa bile şu saatten sonra asla geçmem onerdiginiz bir operatör var ise soyleyebilirsiniz ben millenicom ve turknet düşünüyorum bir de fiber internet hızı ne kadara kadar destekler var mı alt yapı sorgulama sitesi ?

Millenicom önereirim. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Millenicom.

Ben biraz internet konusunda takıntılı biriyim apartmanımda 2 kişi turknet kullanıyor 35mbps Dow 6 da up alıyor ben alt yapı sorguladigim zaman enfazla 90 mbps alabiliyorum yazıyor ben bunu millenicomda alabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde yayın açmak istiyorum sorun çıkarır mı?

Milenicom.

Ben biraz internet konusunda takıntılı biriyim apartmanımda 2 kişi turknet kullanıyor 35mbps Dow 6 da up alıyor ben alt yapı sorguladigim zaman enfazla 90 mbps alabiliyorum yazıyor ben bunu millenicomda alabilir miyim

Birde yayın açmak istiyorum sorun çıkarır mı?
90 mbps alabilirsiniz. Yayında sorun çıkarmaz.

Millenicom daha iyi olur. Alttaki rehberimi oku aklına takılan bir soru olursa sor lütfen yardımcı olayım.

Aaaa evet çok çok teşekkür ederim umarım Nisan'da millenicoma geçtiğimde 100 mbps internet ile rahat ederim şimdi baktım 100 Dow 8 up alabiliyorum sonunda hızlı bir internetim olacak 😁😁

altyapınızı tarattıktan sonra 100 lük paketi göreceksiniz.
Evet çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri