razer kraken tournament/hyperx cloud alpha /razer kraken

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar bu 3 kulaklıktan hangisi alınmalıdır sizce?
Benim için en önemli olan şeyleri söyleyim
1-En az 2-3yıl götürsün beni
2-Müzik kalitesi ortalama olsa yeter
3-Cs go gibi oyunlarda ses kastırması çok iyi olmalı.En önemli şey bu arkadaşlar.Öneriniz hangisidir?
Ayrıca cloud alpha s modeli var o model hakkında ne düşünmektesiniz?Eğer derseniz harika para biriktirip onu alacağım da.

Ben olsam hypex alirdim

Kraken v2 yada alpha arasında seçim yap ikiside çok iyi

alpha s yada kraken v2

Hyperx bence dostum ama diğerleride hiç fena değil sen hangisinin şeklini beğeniyorsan onu al

Alpha s degil de sadece alpha olan mi kraken v2 mi peki sizce

Normal alpha'da ses kartı yok diye biliyorum(araştırman lazım) bence bütçe varsa alpha s almak daha iyi. yada xpg precog 7.1 var bunda hi-res ses kalitesi var bunuda değerlendirme içine alabilirsin. Ya şahsen tam kullanıcı yorumuda alsan herkes aynı tizleri basları sevmiyor o yüzden deneme şansın olacağı zaman almanı öneririm ama acil lazımsa fazla fanteziye kaçmadan kraken v2 daha mantıklı geliyor bana. yada alpha s(trendyolda 1049tl)

Normal alpha'da ses kartı yok diye biliyorum(araştırman lazım) bence bütçe varsa alpha s almak daha iyi. yada xpg precog 7.1 var bunda hi-res ses kalitesi var bunuda değerlendirme içine alabilirsin. Ya şahsen tam kullanıcı yorumuda alsan herkes aynı tizleri basları sevmiyor o yüzden deneme şansın olacağı zaman almanı öneririm ama acil lazımsa fazla fanteziye kaçmadan kraken v2 daha mantıklı geliyor bana. yada alpha s(trendyolda 1049tl)
Hocam nasıl deneyeceğim ki corona bitse de açıkta ürünler durmuyo genelde

Hyperx bence

Hocam nasıl deneyeceğim ki corona bitse de açıkta ürünler durmuyo genelde

O zaman ses kartı varmı araştır bak. Sert kartlı bir kulaklık alman daha iyi olacaktır razerda belirttiğin modelde ses kartı var alpha s tede var xpg dede ses kartı var + hi-res ses kalitesi var ekstra olarak.normal alphada ses kartı yoksa alma sonra bide ses kartı almak için para vereceksin

Arkadaşlar bu 3 kulaklıktan hangisi alınmalıdır sizce?
Benim için en önemli olan şeyleri söyleyim
1-En az 2-3yıl götürsün beni
2-Müzik kalitesi ortalama olsa yeter
3-Cs go gibi oyunlarda ses kastırması çok iyi olmalı.En önemli şey bu arkadaşlar.Öneriniz hangisidir?
Ayrıca cloud alpha s modeli var o model hakkında ne düşünmektesiniz?Eğer derseniz harika para biriktirip onu alacağım da.
hyper'x cloud alpha yerine alternatif olarak cloud2 bile oneririm

hyper'x cloud alpha yerine alternatif olarak cloud2 bile oneririm
Hocam cloud 2 6 yıllık bir kulaklık olduğundan alasım gelmiyo yaa teşekkür ederim.
O zaman ses kartı varmı araştır bak. Sert kartlı bir kulaklık alman daha iyi olacaktır razerda belirttiğin modelde ses kartı var alpha s tede var xpg dede ses kartı var + hi-res ses kalitesi var ekstra olarak.normal alphada ses kartı yoksa alma sonra bide ses kartı almak için para vereceksin
Kanka xpg bi kere görmüştüm fakat kulaklık yapan bi firma olmadığı için yani daha çok ramlerini görüyorum ki bende de ramleri var.O yüzden alasım gelmiyo.Cooler master mh752 önerir misiniz=?

Geri