Aliexpress'ten 75 TL Ürün Önerisi

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam dostlar, sorum yukarıdaki gibi. Kuponum var ve kullanmak istiyorum, güzel ürün önerileriniz var mı? Bir de gümrük vergisi ne kadar gelir? Teşekkürler...

Bazı ürünlerde ödeme kısmında vergiyi de ödüyorsun

RGB LED şerit, Bluetooth kulaklık. Bazı ürünlerde vergiyi direkt sepette ödüyorsun. Onun dışında 10 dolar civarı ürünler için max. 16-20 lira vergi çıkıyor.

RGB mousepad olabilir.
30x35 boyutlarında falan vardı o fiyata
Evet, olabilir aslında fakat iyi kötü bir MousePad'im var.
RGB LED şerit, Bluetooth kulaklık. Bazı ürünlerde vergiyi direkt sepette ödüyorsun. Onun dışında 10 dolar civarı ürünler için Max. 16-20 lira vergi çıkıyor.
Teşekkürler. Önerdiğiniz bir Bluetooth kulaklık var mı?

Evet, olabilir aslında fakat iyi kötü bir MousePad'im var.

Teşekkürler. Önerdiğiniz bir Bluetooth kulaklık var mı?
Bu linkteki ürünü almıştım. Sesi gayet güzel, müziği durdurduğum zaman dipses geliyor. Ben sadece dışarda kullandığım için beni çok etkileyen bir durum değil. Dipses takıntın varsa ara ara duyacağın için sana tavsiye etmem.

Bu linkteki ürünü almıştım. Sesi gayet güzel, müziği durdurduğum zaman dipses geliyor. Ben sadece dışarda kullandığım için beni çok etkileyen bir durum değil. Dipses takıntın varsa ara ara duyacağın için sana tavsiye etmem.
Teşekkür ederim, ses kalitesi çok kötü olmadığı sürece sıkıntı yok. Bakacağım.

Herkese selam dostlar, sorum yukarıdaki gibi. Kuponum var ve kullanmak istiyorum, güzel ürün önerileriniz var mı? Bir de gümrük vergisi ne kadar gelir? Teşekkürler...
hocam ben almadan önce bazı ürünler bulmuştum,
led şerit
rgb ampul
rgb mousepad tarzı şeyler düşünebilirsin ama benim ihtiyacım oluğu için SD kart aldım.

hocam ben almadan önce bazı ürünler bulmuştum,
led şerit
rgb ampul
rgb mousepad tarzı şeyler düşünebilirsin ama benim ihtiyacım oluğu için SD kart aldım.
Teşekkür ederim hocam, Ödül Kardeşliği kuponu aldıysanız tarih var mı? Yoksa istediğim zaman kullabiliyor muyum? Biliyor musunuz?

Geri