Sistem karşılığı Ekran kartı mantıklı mı ? (Güncelleme)

evet hocam bana da garip geldi şansımı deniyim dedim 4k küsüre koymuş parçaları topalsan daha pahalı yapar yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 570 4gb ama bi sorun çıkarmaz bana dimi
bende var 1 yıldır akıyorum valla

hocam ben crossfire için zamanında 2 tane alcaktım rx580 i sonra vazgeçtim keşke alsaymışım :(
Oyunda bir şeye yaramazdı. Bu arada hala ETH artıyor. Yani bence ekran kartı almak hayal oldu.

bence saçmalama
ozaman tekrar intele dönüyoruz :D bide inteli deneyelim

Oyunda bir şeye yaramazdı. Bu arada hala ETH artıyor. Yani bence ekran kartı almak hayal oldu.
hocam beni bir süre götürsün kafi yayın falan da açıyorum rx570 nitro+ ile rx580 8g arasında sadece gb farkı var uçurum bir şey yok aralarındada stoklar oldumu bunu satar üstüne koyup 5600 yada 5700 alırım he olursa uyguna 3060ti falan .D

Diğer sistem parçalarını ne yapacaksın?

hocam beni bir süre götürsün kafi yayın falan da açıyorum rx570 nitro+ ile rx580 8g arasında sadece gb farkı var uçurum bir şey yok aralarındada stoklar oldumu bunu satar üstüne koyup 5600 yada 5700 alırım he olursa uyguna 3060ti falan .D
3060 Tİ malesef rüyada olur. En yüksek bence 3060 alırsın. 3000 serisi 2 kat daha pahalıya satılıyor.

yok be canım ne i 5i yaklaşık 1 seneye yakın amd sistem kullanıyorum çok memnunum bide intelin cpu soğutucusunu faan beğenmiyorum ama r5 3500 veya üstü alınabilir i3 10100f yerine

570 ve 8 gb ram la 60 fps çok rahat oyun yayını yapıyorum biraz fps kaybı oluyor sadece o da bi 8 gb ramla halledilir.

Diğer sistem parçalarını ne yapacaksın?

3060 Tİ malesef rüyada olur. En yüksek bence 3060 alırsın. 3000 serisi 2 kat daha pahalıya satılıyor.
hocam şuan için düşündüğüm şu alırsam eğer ki bu sistemi sadece ekran kartını ana sistemime takıcam diğer parçaları işime yarayan işte ne biliyim ssd hdd yi alırım gersini de satıp işlemciyi yükseltirim diye düşünüyorum

yok be canım ne i 5i yaklaşık 1 seneye yakın amd sistem kullanıyorum çok memnunum bide intelin cpu soğutucusunu faan beğenmiyorum ama r5 3500 veya üstü alınabilir i3 10100f yerine
belki r5 3600:unsure:

Geri