Paylaşımlı ekran kartları nedir?

Fazla takılmayın o konuya ekran kartının kendi belleği var zaten Lenovo alın.
Hocam Instagram kullanıyor musunuz tabletim chromeda çok kasıyor size oradan yazayım bilgili biri gibisiniz galiba

Evet bilgiliyim ancak maalesef instagram kullanmıyorum:(.
Hocam şimdi size bir soru soracağım sormadan önce kendimi anlatayım size
Şimdi bu alacağım bilgisayarin beni 5-6 yıl götürmesi gerekiyor
Evde bir tane öğretmen var bir adet üniversite ve bir adet de lise öğrencisi var (ben) şimdi babam sabahları canlı ders açacak öğlen ve ikindi ben oyun oynayacağım ve fotoshop ve video montajı yaapcagim (oynayacağım oyunlar ( LoL cs valo fortnite GTA 5 zula ) akşam da abim makale falan indiriyor ödev yapıyor yani anlayacağınız şarjı güçlü olsun ve hafıza fazla olsun istiyoruz biraz araştırdım üç adet bilgisayar buldum bunlar

Lenovo

Monster

Casper excalibur

Lenovo =} 7.663 TL
8 GB ram r5 4600 h işlemci 1 TB HDD 256 GB SSD freedos 120 hz İps 15.6 inç
GTX 1650 Tİ Ekran kartı tipi harici ekran kartı hafızası paylaşımsız

Monster =} 7.297 TL
8 GB ram i5 10.200 h işlemci 512 GB SSD freedos 120 hz İps 15.6 inç GTX 1650 Tİ ekran kartı tipi harici ekran kartı hafızası 4 gb

Casper Excalibur =} 7.359 TL
8 GB ram i5 10.300 h işlemci 1 TB HDD 512 GB SSD freedos 60 hz İps 15.6 inç GTX 1650 Tİ ekran kartı tipi yüksek seviye harici ekran kartı ekran kartı hafızası 4 gb

Hiç bir bilgim yok bu üçünden birini alacağım daha once forumda sordum sorusturdum excalibur da ısınma sorunu varmış ve servisi ile problem yasayabilecegimi söylediler monstera da dediler ki monsterin düşük fiyatli bilgisayarlari iyi degil monster alacaksan en az 10.000 TL Lik al dediler ve malzeme kalitesi iyi değilmiş öyle dediler ama lenovoyu çok ovduler ona sıcak bakıyoruz

Lütfen cevap ver sen olsan hangisini alırdın bu alacağım bilgisayar beni 5-6 yıl götürmesi lazım paramı çöpe atmak istemiyorum ve hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evde bir tane öğretmen var bir adet üniversite ve bir adet de lise öğrencisi var (ben) şimdi babam sabahları canlı ders açacak öğlen ve ikindi ben oyun oynayacağım ve fotoshop ve video montajı yaapcagim (oynayacağım oyunlar ( LoL cs valo fortnite GTA 5 zula ) akşam da abim makale falan indiriyor ödev yapıyor yani anlayacağınız şarjı güçlü olsun ve hafıza fazla olsun istiyoruz biraz araştırdım üç adet bilgisayar buldum bunlar

Lenovo

Monster

Casper excalibur

Lenovo =} 7.663 TL

Monster =} 7.297 TL
8 GB ram i5 10.200 h işlemci 512 GB SSD freedos 120 hz İps 15.6 inç GTX 1650 Tİ ekran kartı tipi harici ekran kartı hafızası 4 gb

8 GB ram i5 10.300 h işlemci 1 TB HDD 512 GB SSD freedos 60 hz İps 15.6 inç GTX 1650 Tİ ekran kartı tipi yüksek seviye harici ekran kartı ekran kartı hafızası 4 gb

Hiç bir bilgim yok bu üçünden birini alacağım daha once forumda sordum sorusturdum excalibur da ısınma sorunu varmış ve servisi ile problem yasayabilecegimi söylediler monstera da dediler ki monsterin düşük fiyatli bilgisayarlari iyi degil monster alacaksan en az 10.000 TL Lik al dediler ve malzeme kalitesi iyi değilmiş öyle dediler ama lenovoyu çok ovduler ona sıcak bakıyoruz

Lütfen cevap ver sen olsan hangisini alırdın bu alacağım bilgisayar beni 5-6 yıl götürmesi lazım paramı çöpe atmak istemiyorum ve hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Evet bilgiliyim ancak maalesef instagram kullanmıyorum:(.
Lütfen cevap ver ya :((

Son düzenleme:

Lenovo

Monster

Casper excalibur

Lenovo =} 7.663 TL

Monster =} 7.297 TL

Lütfen cevap ver ya :((
Ben olsam Lenovo alırdım ve sanada Lenovo tavsiye ediyorum çünkü, Lenovo attığın linklerde ki 3 bilgisayardan en kalitelisidir ve en eski bilgisayar markalarından biridir. Bu yüzden Lenovo al seni üzmez oynayacağın oyunlarda da orta ayarlarda sıkıntısız oynarsın. (5-6 yıl rahat götürür belki ilerde 8gb ram eklemen gerekebilir sadece onuda servisinde uygun fiyata yaptırırsın.)

Ek olarak onu diyenler haklı Monster'ın uygun fiyatlı modelleri alınmaz Casper'da ısınma sorunu var. Lenovo al kafan rahat olsun dostum.;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri