Donanım Arşivine Teşekkürü Borç Bilirim.

MeYuk

80+
Reaksiyon skoru
240
Dostlarım beni bilen bilir forumda az çok görmüşsünüzdür. Size sadece şunu demek için konuyu açtım, @Abdullah Hacıgül 'e teşekkürü borç bilirim. Şu piyasa ortamında bizim için markalarla nasıl konuştuğunu az çok tahmin edebiliyorum .Takipçilerinin bütçesini düşünen nadir kanallardan kendisi tekrardan kendisine en içten şekilde teşekkür ediyorum @Abdullah Hacıgül

Not: Tek merak ettiğim kısım Stok fan mı daha iyidir yoksa Excavator Rainbow Cpu Cooler mı ? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

İyi forumlar

Ve evet bende sistemi aldım :)

Sipariş saati : 18:09:12

kasa.png

hayırlı olsun güzel sistem psu bi tık yükseltilebilirdi sanki :)

Dostlarım beni bilen bilir forumda az çok görmüşsünüzdür. Size sadece şunu demek için konuyu açtım, @Abdullah Hacıgül 'e teşekkürü borç bilirim. Şu piyasa ortamında bizim için markalarla nasıl konuştuğunu az çok tahmin edebiliyorum .Takipçilerinin bütçesini düşünen nadir kanallardan kendisi tekrardan kendisine en içten şekilde teşekkür ediyorum @Abdullah Hacıgül

Not: Tek merak ettiğim kısım Stok fan mı daha iyidir yoksa Excavator Rainbow Cpu Cooler mı ? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

İyi forumlar

Ve evet bende sistemi aldım :)

Sipariş saati : 18:09:12

Alıntıyı görüntüle
Excavator Rainbow Cpu dahi iyidir tabii ki. Daha kötü olsa @Abdullah Hacıgül neden hediye olarak koysun?

anakartı neden değiştirdiğinizi anlamadım

Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,295
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri