tevegamers
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AOC Markasının servisini kim yapıyor? Mail attım philips geri dönüş yaptıAOC 24g2u alabilirsin kullanıyorum baya iyi.
AOC Markasının servisini kim yapıyor? Mail attım philips geri dönüş yaptıAOC 24g2u alabilirsin kullanıyorum baya iyi.
bilmiyorum hocam.AOC Markasının servisini kim yapıyor? Mail attım philips geri dönüş yaptı![]()
Kafamı karıştıran bu üründe sorun yaşarsak servis konusunu nasıl çözeceğim?bilmiyorum hocam.
Hocam ben gamegaraj aracılığı ile satın aldım muhtemelen satıcı Firmaya yolladığınızda onlar halledecektir.Kafamı karıştıran bu üründe sorun yaşarsak servis konusunu nasıl çözeceğim?
asus duruken diğerlerini almak saçmalıkrampage önermem aralarından samsung alırdım
asus serviste ve monitörde asla asla seni üzmez tavsiyem al o monitörü öşü piksel vs durumunda direk iade alır.Kafamı karıştıran bu üründe sorun yaşarsak servis konusunu nasıl çözeceğim?
hadi diyelim yapmadılar 14 gün içerisinde iade hakkın var istediğin ürünü 14 gün içerisinde beğenmedim diyip iade edebilirsin.asus duruken diğerlerini almak saçmalık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
asus serviste ve monitörde asla asla seni üzmez tavsiyem al o monitörü öşü piksel vs durumunda direk iade alır.