NasipteVarsaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Beyler nereden ve nasıl virüssüz indirebilirim? Virüslü indirsem bile windowsun antivüris programı bunu anlar mı? O anlamassa ben nasıl anlayabilirim? (
Korsan link paylaşmak yasak.Beyler nereden ve nasıl virüssüz indirebilirim? Virüslü indirsem bile windowsun antivüris programı bunu anlar mı? O anlamassa ben nasıl anlayabilirim? (
Virüssüz belki bulursun windows defender a fazla güvenmiyorum bulamayabilir.Beyler nereden ve nasıl virüssüz indirebilirim? Virüslü indirsem bile windowsun antivüris programı bunu anlar mı? O anlamassa ben nasıl anlayabilirim? (
Sabah gören olursa yiyecek linç. Saat geç olduvirüssüz belki bulursun windows defender a fazla güvenmiyorum bulamayabilir.
ayrıca linç geliyor hazırlan.
forum.donanimarsivi.com
Aynen sabah iyi linç ederler bende korsana karşıyım ama artık umrumda değil kim ne kullanmış ben burda 10 saat dil döksem yine kullanacak.Sabah gören olursa yiyecek linç. Saat geç oldu![]()
Bende korsana karşıyım ama oyun konusunda hele... Korsana karşı olduğumu kimseye söylemesem belki kırık Nintendo Switch alırdım. Bir oyun 800 TL abi, şaka gibi. Ama korsan kullanmıyorum dediğim gibi.Aynen sabah iyi linç ederler bende korsana karşıyım ama artık umrumda değil kim ne kullanmış ben burda 10 saat dil döksem yine kullanacak.
nintendo oyunları baya pahalı ya indirimde olmuyor pek 2.el olarak ucuz oyun bulunur ancaBeb de korsana karşıyım ama oyun konusunda hele... Korsana karşı olduğumu kimseye söylemesem belki kırık Nintendo Switch alırdım. Bir oyun 800 TL abi, şaka gibi. Ama korsan kullanmıyorum dediğim gibi.
Türkiye'ye gelecek mi Nintendo, birkaç söylenti duydum da.nintendo oyunları baya pahalı ya indirimde olmuyor pek 2.el olarak ucuz oyun bulunur anca
Bilmiyorum ama inş gelir alanlar olur belkiTürkiye'ye gelecek mi Nintendo, birkaç söylenti duydum da.
Kanka ben Switch Pro'yu bekliyorum. Çok söylenti var çıkarsa harika olur o yüzden bekliyorum çünkü ne alsam 2 gün sonra yenisi çıkıyor...Bilmiyorum ama inş gelir alanlar olur belki
Aga be şans işteKanka ben Switch Pro'yu bekliyorum. Çok söylenti var çıkarsa harika olur o yüzden bekliyorum çünkü ne alsam 2 gün sonra yenisi çıkıyor...