Öneri şu zamanda 3200 tl ye MSI GTX 1070 GAMING X alınır mı ?

wh1te

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,252
Bütçe
3000
bulunduğum şehirde 3200tl ye MSI GTX 1070 GAMING X buldum pazarlıkla 3000tl yada altına alırım diye tahmin ediyorum kutusu vs var garantisi devam ediyor sizce alınır mı ? aldıktan belli bi zaman kullandıktan sonra geri satmayı planlıyorum satma konusunda sorun yaşar mıyım ? eğer ki mining işi biterse bu kartların fiyatları ne kadar düşer ?

bulunduğum şehirde 3200tl ye MSI GTX 1070 GAMING X buldum pazarlıkla 3000tl yada altına alırım diye tahmin ediyorum kutusu vs var garantisi devam ediyor sizce alınır mı ? aldıktan belli bi zaman kullandıktan sonra geri satmayı planlıyorum satma konusunda sorun yaşar mıyım ? eğer ki mining işi biterse bu kartların fiyatları ne kadar düşer ?
3200 tl mi 1070 için çok fazla başka kartlara yönel kesinlikle alınmaz o fiyata

Sıfır olsa o fiyata alınır derdim ama 2. elden bahsediyoruz. Bence çok en fazla 2000 etmeli.
2000tl ye bulsam konu açmakla zaman kaybetmezdim aylar öncesinde kaldı o fiyatlar şuan en ucuz 5 ilan içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3200 TL mi 1070 için çok fazla başka kartlara yönel kesinlikle alınmaz o fiyata
hangi kartlara yöneleyim şuna da ilandaki en ucuz gtx 1070 den bir tanesi

Son düzenleme:
Şu dönemde o fiyata alınır ve büyük ihtimallede garantisi bitmiştir ama testleri yaparak alınır .Mining işleri bittiğinde piyasa normalleşince 2500 felan satabilirsiniz diye düşünüyorum 3200tl iyi bir fiyat bu arada bu piyasada

Bu dönem için alınabilir bence

Şu dönemde o fiyata alınır ve büyük ihtimallede garantisi bitmiştir ama testleri yaparak alınır .Mining işleri bittiğinde piyasa normalleşince 2500 felan satabilirsiniz diye düşünüyorum 3200tl iyi bir fiyat bu arada bu piyasada
garantisi devam ediyor yazmış ama ne kadar kalmış bilmiyorum

Alınmaz asla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri